Povezane vesti
Podrška vođama terorističke OVK: Albanci protestovali u Skoplju i Gracu
Sputnik pre 15 sati
Na protestnom maršu u Skoplju okupljeni su skandirali "OVK" i nosili transparente sa natpisima "Pravda, a ne suđenje slobodi", "Sloboda ima ime" i "Ne u moje ime", prenela je "Koha". Govornici su prvostepenu presudu kojom su Hašim Tači, Kadri Veselji, Redžep Seljimi i Jakup Krasnići osuđeni na ukupno 81 godinu zatvora nazvali licemernom, ističući da "nijedan narod ne kažnjava svoje 'oslobodioce'". U Gracu su, kao i u Beču pre sedam dana, okupljeni nosili zastave… »
Širom Evrope protesti protiv presude bivšim liderima OVK
Danas pre 23 sata
Protesti se organizuju pod sloganom „Ne u moje ime“, dok su pozivi za učešće upućeni Albancima u dijaspori, sa ciljem protivljenja odluci suda i izražavanja podrške bivšim čelnicima OVK. Okupljanja su najavljena u nekoliko evropskih gradova, uključujući London, Oslo, Grac, Ženevu, Trevizo, Karlsrue, Nirnbeg, Lindau i Skoplje. Drugi protesti najavljeni su i narednih dana uključujući skup organizacije „Sloboda ima ime“ u Prištini 1. oktobra. Bivši lideri OVK Hašim… »
Širom Evrope protesti protiv presude bivšim liderima OVK
Nova pre 23 sata
Protesti se organizuju pod sloganom "Ne u moje ime", dok su pozivi za učešće upućeni Albancima u dijaspori, sa ciljem protivljenja odluci suda i izražavanja podrške bivšim čelnicima OVK. Okupljanja su najavljena u nekoliko evropskih gradova, uključujući London, Oslo, Grac, Ženevu, Trevizo, Karlsrue, Nirnbeg, Lindau i Skoplje. Drugi protesti najavljeni su i narednih dana uključujući skup organizacije "Sloboda ima ime" u Prištini 1. oktobra. Bivši lideri OVK Hašim… »
Vesti dana »
Ana Brnabić vršiteljka dužnosti predsednice Srbije, od Vučića buket cveća za rođendan
Danas pre 28 minutajoš 43 povezane
Prognoza vremena za ponedeljak, 28. septembar: Ujutru magla, tokom dana pretežno sunčano
Radio sto plus pre 38 minutajoš 21 povezana
Država pušta 5.000 tona evrodizela iz rezervi: Počelo snabdevanje tržišta
Euronews pre 28 minutajoš 9 povezanih
Napad na Kijev i Harkov, više od 20 povređenih; Kalasova: Rusija planira nove sabotaže u Evropi
RTS pre 33 minutajoš 4 povezane