Povezane vesti
'Bio je monstrum': Ubio je oca zlostavljača, a porodica traži pomilovanje
BBC News pre 13 sati
Upozorenje: U ovom tekstu su detalje seksualnog, fizičkog i psihičkog zlostavljanja koji mogu da budu uznemirujući. Sara Martinez molila je brata, 28-godišnjeg Mojsesa, da se ne suočava sa njihovim ocem zbog, kako kaže, godina zlostavljanja koje su trpeli. Bio je maj 2025. godine u predgrađu Montevidea, glavnog grada Urugvaja, kada je Mojses upravo saznao da je njegov otac Karlos navodno seksualno i fizički zlostavljao njihovu majku i dve sestre… »
‘Bio je monstrum’: Ubio je oca zlostavljača, a porodica traži pomilovanje
Južne vesti pre 13 sati
Sara Martinez molila je brata, 28-godišnjeg Mojsesa, da se ne suočava sa njihovim ocem zbog, kako kaže, godina zlostavljanja koje su trpeli. Bio je maj 2025. godine u predgrađu Montevidea, glavnog grada Urugvaja, kada je Mojses upravo saznao da je njegov otac Karlos navodno seksualno i fizički zlostavljao njihovu majku i dve sestre dok su bile deca. Sledećeg dana Mojses je ispalio 14 hitaca u oca i dva dana je proveo pored njegovog tela, pre nego što se predao… »
'Bio je monstrum': Ubio je oca zlostavljača, a porodica traži pomilovanje
Radio 021 pre 13 sati
Sara Martínez Mojses i Sara Martinez Upozorenje: U ovom tekstu su detalje seksualnog, fizičkog i psihičkog zlostavljanja koji mogu da budu uznemirujući. Sara Martinez molila je brata, 28-godišnjeg Mojsesa, da se ne suočava sa njihovim ocem zbog, kako kaže, godina zlostavljanja koje su trpeli. Bio je maj 2025. godine u predgrađu Montevidea, glavnog grada Urugvaja, kada je Mojses upravo saznao da je njegov otac Karlos navodno seksualno i fizički zlostavljao njihovu… »
‘Bio je monstrum’: Ubio je oca zlostavljača, a porodica traži pomilovanje
Danas pre 13 sati
Sara Martinez molila je brata, 28-godišnjeg Mojsesa, da se ne suočava sa njihovim ocem zbog, kako kaže, godina zlostavljanja koje su trpeli. Bio je maj 2025. godine u predgrađu Montevidea, glavnog grada Urugvaja, kada je Mojses upravo saznao da je njegov otac Karlos navodno seksualno i fizički zlostavljao njihovu majku i dve sestre dok su bile deca. Sledećeg dana Mojses je ispalio 14 hitaca u oca i dva dana je proveo pored njegovog tela, pre nego što se predao… »
Vesti dana »
Završnica predizborne kampanje Studentske liste 22. oktobra u Beogradu
Radio 021 pre 6 satijoš 13 povezanih
Aksios: Pregovori SAD i Irana mogli bi se nastaviti u ponedeljak; dve strane oprečno o zapleni drona u Ormuzu
RTS pre 1 satjoš 30 povezanih
Svetski mediji: Populistički predsednik Srbije podneo ostavku kako bi se kandidovao za premijera
N1 Info pre 1 satjoš 144 povezane
Paunović ljut na sudije: Odluka kod penala nije bila tačna, a kriterijum nije bio isti
Dnevnik pre 1 satjoš 65 povezanih