Povezane vesti

Vučić: Prihvatam debatu sa studentima, oni če u svakoj da izgube

Vučić: Prihvatam debatu sa studentima, oni če u svakoj da izgube

Serbian News Media pre 8 sati
Što se tiče naše liste, ja sam i nosilac i prvi na listi. Ako ja nisam u stanju i ako nisam spreman da odgovorim na vaša pitanja posle mojih toliko godina i svakoga dana 15-16 sati angažmana, onda ne treba da se bavim ovim poslom", rekao je Vučić za Radio-televiziju Srbije ( RTS). Dodao je da kandidati studentske liste ne mogu da izađu na debatu jer će u svakoj izgubiti. "Oni danas ne mogu da izađu na debatu. U svakoj će da izgube, zato što su to sve stara lica,… »
Vučić: Neki spolja i iznutra mogli bi da prave nerede na izborima pucajući u vazduh

Vučić: Neki spolja i iznutra mogli bi da prave nerede na izborima pucajući u vazduh

Serbian News Media pre 8 sati
Što se tiče naše liste, ja sam i nosilac i prvi na listi. Ako ja nisam u stanju i ako nisam spreman da odgovorim na vaša pitanja posle mojih toliko godina i svakoga dana 15-16 sati angažmana, onda ne treba da se bavim ovim poslom", rekao je Vučić za Radio-televiziju Srbije ( RTS). Dodao je da kandidati studentske liste ne mogu da izađu na debatu jer će u svakoj izgubiti. "Oni danas ne mogu da izađu na debatu. U svakoj će da izgube, zato što su to sve stara lica,… »
Akademski plenum: Vučić da zaustavi svoje pokušaje izazivanja incidenata i sukoba sa studentima

Akademski plenum: Vučić da zaustavi svoje pokušaje izazivanja incidenata i sukoba sa studentima

Moj Novi Sad pre 12 sati
Akademski plenum najoštrije osuđuje pokušaje Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke da mirnu predizbornu kampanju studenata pretvore u poligon za provokacije, sukobe i nasilje. – Dok studenti obilaze Srbiju i razgovaraju sa građanima o svom programu, svedočimo incidentima i paralelnim okupljanjima pristalica vlasti, koje žele da isprovociraju incidente za koje bi, putem kontrolisanih medija, optužili studente – naveli su. Iz Akademskog plenuma naglašavaju da… »

Vesti dana »

Studentska lista: Skupovi sve do izbora

Studentska lista: Skupovi sve do izbora

Glas Šumadije pre 4 satijoš 13 povezanih
Reakcije na poziv RTS-a za predizbornu debatu

Reakcije na poziv RTS-a za predizbornu debatu

Naslovi.ai pre 2 satajoš 42 povezane
"Ostavkom Vučića SNS više nema pun kapacitet vlasti"

"Ostavkom Vučića SNS više nema pun kapacitet vlasti"

Nova pre 24 minutajoš 144 povezane