Povezane vesti
„JEL TI MAJKA ZNA DA SI OVDE?!“ Stojin sin iznenadio u Pinkovim zvezdama, Zorica Brunclik ostala u šoku – EVO KO MU NIJE DAO…
Svet & Skandal pre 18 sati
Milan je za svoj prvi nastup odabrao pesmu „Puste pare proklete“, koju u originalu izvodi Stanko Nedeljković Bađi, a potom je izveo i numeru Đanija „Sam sam“ – Milane ja ću te pitati, da li majka zna da si se prijavio – pitala ga je Zorica Brunclik. – Zna – rekao je Milan. – Slažem se i sa Viki i sa Despićem, da ima štofa, sigurno ima, u prvoj emisiji niko nije dobio više od dva glasa, a ti si dobio četiri moglo je i peti, tako da srećno – rekla je Zorica. – Zašto… »
Ovo se dešavalo u Eliti 10 dok je Stojin sin pevao u "Pinkovim zvezdama": Nastao potpuni haos u Beloj kući, on ne krije ponos…
Kurir pre 20 sati
Njegovo izvođenje podiglo je sve cimere na noge, koji su tokom celog nastupa bili veseli i pružili mu maksimalnu podršku. Posebnu pažnju privukla je reakcija njegove bivše devojke Radojke Rade Jovanović, koja je pomno pratila svaki trenutak njegovog nastupa. Iako više nisu u emotivnoj vezi, ona je ovim gestom pokazala da ga i dalje podržava i želi mu uspeh u takmičenju. Pored Rade, oglasila se i bivša supruga Milana Popova, koja mu je takođe poželela svu sreću u… »
Evo šta se dešavalo u Eliti 10 dok je Stojin sin pevao u "Pinkovim zvezdama": Nastao potpuni haos u Beloj kući, on ne krije…
Blic pre 21 sat
Bivša supruga Milana Popova takođe mu je uputila podršku i poželela sreću u takmičenju. Atmosfera u Eliti 10 dostigla je vrhunac kada je učesnik Milan Popov prvi nastupio u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezde". Njegovo izvođenje podiglo je sve cimere na noge, koji su tokom celog nastupa bili veseli i pružili mu maksimalnu podršku. Posebnu pažnju privukla je reakcija njegove bivše devojke Radojke Rade Jovanović, koja je pomno pratila svaki trenutak njegovog nastupa.… »
Vesti dana »
Miholjsko leto ne posustaje: Evo koliko će još trajati topli dani
Euronews pre 32 minutajoš 12 povezanih
(Foto, video) Pakao u Kijevu trajao 18 sati! Masovni udar mlaznih dronova na Ukrajinu, eksplozije odjekivale centrom prestonice: Pogođena i rezidencija ambasadora
Blic pre 32 minutajoš 3 povezane
Džajić rekao ono što većina misli: „A divizija je prejaka za nas!“
Hot sport pre 2 minutajoš 10 povezanih