Povezane vesti

Nova glavobolja za Srbiju: Posle Jovanovića, otpao još jedan fudbaler!

Nova glavobolja za Srbiju: Posle Jovanovića, otpao još jedan fudbaler!

Hot sport pre 17 sati
Posle odlaska Lazara Jovanovića, koji je zbog nediscipline napustio kamp, selektor Zoran Mirković neće moći da računa ni na Stefana Lekovića. Štoper Estrela Amadore požalio se na problem sa tetivom, a nakon dodatnih pregleda odlučeno je da se vrati u klub. Fudbalski savez Srbije je potvrdio da Leković zbog povrede neće nastaviti pripreme sa mladom reprezentacijom. Leković je nakon dodatnih ispitivanja i procene medicinskog tima dobio dozvolu da napusti… »
Oglasio se Lazar Jovanović posle izbacivanja iz reprezentacije

Oglasio se Lazar Jovanović posle izbacivanja iz reprezentacije

Sport klub pre 20 sati
Sin nekadašnjeg reprezentativca Srbije Milana Jovanovića, napisao je na Instagramu: „Samopouzdanje ne znači da će me svi voleti, već da sam OK sa tim i ukoliko im se ne svidim.“ Ekslkuzivna vest Sport kluba o disciplinskoj meri prema Jovanoviću potvrđena je i tako što se igrač vratio u Udineze i odigrao u Poljskoj prijateljsku utakmicu protiv Pogona. Jovanović je na terenu proveo 83 minuta, utakmica je završena rezultatom 1:1. Bonus video… »
Oglasio se Lanetov sin posle izbacivanja iz reprezentacije: Poslao poruku koja će zapaliti srpsku javnost!

Oglasio se Lanetov sin posle izbacivanja iz reprezentacije: Poslao poruku koja će zapaliti srpsku javnost!

Hot sport pre 18 sati
Najstariji sin nekadašnjeg reprezentativca Milana Laneta Jovanovića objavio je kratku, ali vrlo upečatljivu poruku na Instagramu. Selektor Zoran Mirković prethodno je odlučio da 19-godišnjeg ofanzivca više nema u timu za predstojeće kontrolne utakmice. Prema pisanju domaćih medija, razlog je kršenje discipline, mada Fudbalski savez Srbije nije javno saopštio detalje događaja koji je prethodio njegovom odstranjivanju. Jovanović se nije direktno osvrnuo na odluku… »
Sin legende Srbije izbačen iz reprezentacije, sada se oglasio na mrežama: "Neće me svi voleti"

Sin legende Srbije izbačen iz reprezentacije, sada se oglasio na mrežama: "Neće me svi voleti"

Nova pre 19 sati
Incident se dogodio tokom nedavnog okupljanja državnog tima, kada je Mirković reagovao na nedisciplinu mladog igrača i doneo odluku da ga isključi iz tima za predstojeće reprezentativne obaveze. Ovo nije prvi put da sin bivšeg reprezentativca Milana Jovanovića privlači pažnju dešavanjima van terena, ali je selektor mlade selekcije ovog puta povukao radikalan potez. Krilni fudbaler, koji trenutno nastupa za italijanski Udineze, podelio je na društvenim mrežama… »
Lazar Jovanović: "Samopouzdanje ne znači da će me voleti"

Lazar Jovanović: "Samopouzdanje ne znači da će me voleti"

Mondo pre 19 sati
Mladi krilni fudbaler postavi je na svoj instagram profil nekoliko slika u dresu Udinezea i uz njih je postavio komentar. "Samopouzdanje ne znači da će me svi voleti, već da ću biti u redu s tim i ukoliko im se ne svidim", napisao je Lazar Jovanović nekoliko dana nakon što ga je selektor Mirković poslao nazad na sever Italije zbog nediscipline. Još dok je igrao u Crvenoj zvezdi pravio je probleme Lazar Jovanović. Sin dugogodišnjeg reprezentativca Srbije Milana… »
"Ne znači da će me svi voleti..." Oglasio se sin legendarnog Srbina nakon što je izbačen iz reprezentacije Srbije

"Ne znači da će me svi voleti..." Oglasio se sin legendarnog Srbina nakon što je izbačen iz reprezentacije Srbije

Kurir pre 19 sati
Jovanović je sa priprema vraćen zbog nepoštovanja discipline, a javnosti u ovom trenutku nije poznato šta je tačno uradio sin nekadašnjeg seniorskog reprezentativca Milana Jovanovića. Lazar je sada u ne baš dobroj situaciji s obzirom na to da će Srbija sledećeg leta biti domaćin Evropskog prvenstva za igrače uzrasta do 21 godine. Nedugo nakon što je incident dospeo do javnosti, fudbaler Udinezea se oglasio putem objave na društvenoj mreži Instagram. "Samopouzdanje… »
Sin Laneta Jovanovića izbačen iz reprezentacije Srbije, sada se oglasio na Instagramu i poslao poruku

Sin Laneta Jovanovića izbačen iz reprezentacije Srbije, sada se oglasio na Instagramu i poslao poruku

Telegraf pre 19 sati
Lazar trenutno nosi dres Udinezea, nakon transfera iz Štutgarta. U Nemačku je stigao iz Crvene zvezde, u kojoj nije uspeo da se dokaže do samog kraja, ali je svojim partijama kupio pažnju bundesligaša. Sada propušta prijateljske duele u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo, čiji smo domaćini naredne godine sa reprezentacijom Albanije. Nije ovo prvi put Jovanoviću da je suspendovan i skrajnut iz reprezentacije, pa je tako isti potez nešto ranije povukao Aleksandar… »
Oglasio se Lazar Jovanović posle izbacivanja iz reprezentacije: "Ne moraju svi da me vole"

Oglasio se Lazar Jovanović posle izbacivanja iz reprezentacije: "Ne moraju svi da me vole"

B92 pre 22 sata
Selektor Zoran Mirković odlučio je da mladog fudbalera Udinezea vrati kući, a kao razlog navedeno je nepoštovanje discipline. Zbog toga Jovanović neće biti na raspolaganju stručnom štabu za predstojeće pripremne utakmice za Evropsko prvenstvo 2027. godine. Najstariji sin nekadašnjeg reprezentativca Srbije Milana Laneta Jovanovića nije direktno komentarisao odluku selektora, ali je objavio poruku koja je privukla veliku pažnju. "Samopouzdanje ne znači da će me svi… »
"Ne znači da će me svi voleti..." Lazar Jovanović se oglasio nakon izbacivanja iz reprezentacije Srbije

"Ne znači da će me svi voleti..." Lazar Jovanović se oglasio nakon izbacivanja iz reprezentacije Srbije

Večernje novosti pre 23 sata
FOTO: FSS Biser srpskog fudbala i sin legendarnog Milana Laneta Jovanovića, Lazar odstranjen je iz mlade reprezentacije, a za sada se ne zna zbog čega ga je Zoran Mirković precrtao sa spiska. Objava koju deli Lazar Jovanovic (@lakinjos_10) Nagađa se da je problem u disciplini, a dan kasnije oglasio se i Jovanović. -Samopouzdanje ne znači da će me svi voleti, već da ću biti u redu s tim i ukoliko im se ne svidim - napisao je najstariji Lanetov sin na “Instagramu”.… »

Vesti dana »