Povezane vesti

"Ne možeš se za dan obogatiti", Emir Brunčević o poginulom prijatelju, odbio da peva: "Nikad u životu ne bih..."

"Ne možeš se za dan obogatiti", Emir Brunčević o poginulom prijatelju, odbio da peva: "Nikad u životu ne bih..."

Telegraf pre 7 sati
Pevač je otkrio da je na aerodromu bio sa koleginicom Elmom Sinanović, ali da ona na kraju nije ušla u avion. - Bilo je lepo, ali sam se iznervirao zbog koleginice Elme. Dođemo dva sata pre leta zajedno čekamo. Izmigolji mi se...sad me žena zove, kaže vratila je carina - rekao je Emir u neverici zbog toga što se Elma "izgubila" na aerodromu. - Zakasnila je na let. Meni se to nikad mi se to nije desilo niti dozvoljavam da mi se desi. Pevač otkriva da je završio… »
Elma Sinanović zadržana na carini: Kolega besan stigao iz inostranstva: "Iznervirao sam se", otkrio šta se desilo

Elma Sinanović zadržana na carini: Kolega besan stigao iz inostranstva: "Iznervirao sam se", otkrio šta se desilo

Blic pre 8 sati
Nedavno je otkazao nastup zbog smrti bliskog prijatelja koji je poginuo u Tuzli, navodeći da nije mogao da peva tog dana. Pevač Emir Brunčević otkrio je da je trebalo da stigne istim letom sa koleginicom Elmom Sinanović, ali je ona zadržana na carini u Nemačkoj. - Iznervirao sam se zbog koleginice Elme Sinanović, zajedno smo imali let, i zove me žena i kaže da su je zadržali na carini, bila je velika gužva, ona je zakasnila na let - rekao je za Blic. - Više se ne… »
Drama na aerodromu u Nemačkoj: Elma Sinanović zadržana na carini, pevač besan zbog koleginice

Drama na aerodromu u Nemačkoj: Elma Sinanović zadržana na carini, pevač besan zbog koleginice

Mondo pre 6 sati
Naime, pevačica je zadržana na carinskoj kontroli usled ogromne gužve, zbog čega nije uspela da se ukrca u avion na vreme. Brunčević nije skrivao da ga je ova situacija izuzetno iznervirala: - Iznervirao sam se zbog koleginice Elme Sinanović, zajedno smo imali let, i zove me žena i kaže da su je zadržali na carini, bila je velika gužva, ona je zakasnila na let. On je potom prokomentarisao i to kako vodi računa o organizaciji svojih putovanja: - Više se ne odvajamo,… »
Elma Sinanović se izgubila na aerodromu, pa zakasnila na let: Carina je vratila, pola sata tražili kofere

Elma Sinanović se izgubila na aerodromu, pa zakasnila na let: Carina je vratila, pola sata tražili kofere

Telegraf pre 6 sati
Elma je trebalo da putuje sa kolegom Emirom Brunčevićem, a njih dvoje su zajedno čekali ukrcavanje. Međutim, u jednom trenutku pevačica je nestala, zbog čega je Emir ostao iznenađen. - Bilo je lepo, ali sam se iznervirao zbog koleginice Elme. Dođemo dva sata pre leta zajedno čekamo. Izmigolji mi se...sad me žena zove, kaže vratila je carina - rekao je Emir u neverici zbog toga što se Elma "izgubila" na aerodromu. - Zakasnila je na let. Meni se to nikad mi se to… »
Elma Sinanović zadržana na carini! Kolega besan stigao iz inostranstva, otkrio šta se sve desilo na aerodromu

Elma Sinanović zadržana na carini! Kolega besan stigao iz inostranstva, otkrio šta se sve desilo na aerodromu

Kurir pre 7 sati
Zajedno smo imali let i zove me žena i kaže da su je zadržali na carini. Bila je velika gužva, ona je zakasnila na let - rekao je pevač. - Više se ne odvajamo, ona je kao mala beba. Ja sebi ne dozvoljavam da mi se to desi - rekao je. Emir Brunčević je otkrio da sprema nove pesme. Snimio je šest pesama i šest spotova, pa je tom priliko progovorio i koliko je novca potrošio. - Kad je tako nešto u pitanju, ne gledam cifru. Znam koliko košta, ali sve se isplati - rekao… »

Vesti dana »