Povezane vesti
"Ne možeš se za dan obogatiti", Emir Brunčević o poginulom prijatelju, odbio da peva: "Nikad u životu ne bih..."
Telegraf pre 7 sati
Pevač je otkrio da je na aerodromu bio sa koleginicom Elmom Sinanović, ali da ona na kraju nije ušla u avion. - Bilo je lepo, ali sam se iznervirao zbog koleginice Elme. Dođemo dva sata pre leta zajedno čekamo. Izmigolji mi se...sad me žena zove, kaže vratila je carina - rekao je Emir u neverici zbog toga što se Elma "izgubila" na aerodromu. - Zakasnila je na let. Meni se to nikad mi se to nije desilo niti dozvoljavam da mi se desi. Pevač otkriva da je završio… »
Elma Sinanović zadržana na carini: Kolega besan stigao iz inostranstva: "Iznervirao sam se", otkrio šta se desilo
Blic pre 8 sati
Nedavno je otkazao nastup zbog smrti bliskog prijatelja koji je poginuo u Tuzli, navodeći da nije mogao da peva tog dana. Pevač Emir Brunčević otkrio je da je trebalo da stigne istim letom sa koleginicom Elmom Sinanović, ali je ona zadržana na carini u Nemačkoj. - Iznervirao sam se zbog koleginice Elme Sinanović, zajedno smo imali let, i zove me žena i kaže da su je zadržali na carini, bila je velika gužva, ona je zakasnila na let - rekao je za Blic. - Više se ne… »
Drama na aerodromu u Nemačkoj: Elma Sinanović zadržana na carini, pevač besan zbog koleginice
Mondo pre 6 sati
Naime, pevačica je zadržana na carinskoj kontroli usled ogromne gužve, zbog čega nije uspela da se ukrca u avion na vreme. Brunčević nije skrivao da ga je ova situacija izuzetno iznervirala: - Iznervirao sam se zbog koleginice Elme Sinanović, zajedno smo imali let, i zove me žena i kaže da su je zadržali na carini, bila je velika gužva, ona je zakasnila na let. On je potom prokomentarisao i to kako vodi računa o organizaciji svojih putovanja: - Više se ne odvajamo,… »
Elma Sinanović se izgubila na aerodromu, pa zakasnila na let: Carina je vratila, pola sata tražili kofere
Telegraf pre 6 sati
Elma je trebalo da putuje sa kolegom Emirom Brunčevićem, a njih dvoje su zajedno čekali ukrcavanje. Međutim, u jednom trenutku pevačica je nestala, zbog čega je Emir ostao iznenađen. - Bilo je lepo, ali sam se iznervirao zbog koleginice Elme. Dođemo dva sata pre leta zajedno čekamo. Izmigolji mi se...sad me žena zove, kaže vratila je carina - rekao je Emir u neverici zbog toga što se Elma "izgubila" na aerodromu. - Zakasnila je na let. Meni se to nikad mi se to… »
Elma Sinanović zadržana na carini! Kolega besan stigao iz inostranstva, otkrio šta se sve desilo na aerodromu
Kurir pre 7 sati
Zajedno smo imali let i zove me žena i kaže da su je zadržali na carini. Bila je velika gužva, ona je zakasnila na let - rekao je pevač. - Više se ne odvajamo, ona je kao mala beba. Ja sebi ne dozvoljavam da mi se to desi - rekao je. Emir Brunčević je otkrio da sprema nove pesme. Snimio je šest pesama i šest spotova, pa je tom priliko progovorio i koliko je novca potrošio. - Kad je tako nešto u pitanju, ne gledam cifru. Znam koliko košta, ali sve se isplati - rekao… »
Vesti dana »
Britanska policija istražuje moguću povezanost Irana sa incidentom kod američke baze
Politika pre 5 minutajoš 31 povezana
Tramp najavio nove pregovore naredne nedelje, Arakči poručuje: Iran spreman za rat, ali ne odustaje od diplomatije
NIN pre 1 satjoš 27 povezanih
Referendum u Švajcarskoj o strožoj definiciji vojne neutralnosti
Naslovi.ai pre 2 satajoš 25 povezanih