Povezane vesti

"Steroidi su ostavili strašne posledice na moje telo": Silvester Stalone otkrio da je uništio zdravlje zbog kultnih uloga…

"Steroidi su ostavili strašne posledice na moje telo": Silvester Stalone otkrio da je uništio zdravlje zbog kultnih uloga…

Kurir pre 16 sati
U iskrenom intervjuu za The New York Times, objavljenom u subotu, 26. septembra, 80-godišnji glumac rekao je da je sve počelo dok je gradio izgled svojih najpoznatijih likova. Od Rokija do Ramba: telo kao "oklop" "Na Rokija sam gledao kao na sasvim normalnog momka. Onda smo pomislili da bi, kako priča napreduje, njegov lik mogao da postane pomalo sujetan. A za Ramba igraš ratnika, nekoga ko je više nalik zveri... Počeo sam da razmišljam kako da oblikujem telo poput… »
Droga, bulimija, napadi panike: Silvester Stalone prekinuo ćutanje, pa progovorio o paklu koji je prošao

Droga, bulimija, napadi panike: Silvester Stalone prekinuo ćutanje, pa progovorio o paklu koji je prošao

Telegraf pre 22 sata
Holivudska legenda Silvester Stalone otkrio јe da јe u mlađim godinama patio od bulimiјe. Na vrhuncu kariјere tokom ere filma „Rambo“, njegovo telo јe bilo njegov oklop, rekao јe sada osamdesetogodišnjak u intervјuu za „Njuјork taјms“. To јe postala strašna opsesiјa. - Došlo јe do tačke kada sam postao bulimičar.- rekao je on. Tokom snimanja filma „Roki III“, procenat njegove telesne masti јe pao na 2,6 odsto, i niјe mogao ništa da zadrži u sebi. Stalone, koјi јe… »
"Umirem. To je to. Ovo je moj kraj": Slavni Stalone progovorio o paklu kroz koji je prošao

"Umirem. To je to. Ovo je moj kraj": Slavni Stalone progovorio o paklu kroz koji je prošao

Nova pre 18 sati
Na vrhuncu karijere tokom ere filma „Rambo“, njegovo telo je bilo njegov oklop, rekao je sada osamdesetogodišnjak u intervjuu za „Njujork tajms“. To je postala strašna opsesija. - Došlo je do tačke kada sam postao bulimičar.- rekao je on. Tokom snimanja filma „Roki III“, procenat njegove telesne masti je pao na 2,6 odsto, i nije mogao ništa da zadrži u sebi. Stalone, koji je tada imao tridesetak godina, nazvao je to „kompulzivnim obožavanjem tela“. Niko to nije… »
U mladosti patio od teškog poremećaja: Silvester Stalone prekinuo ćutanje, progovorio o paklu koji je prošao

U mladosti patio od teškog poremećaja: Silvester Stalone prekinuo ćutanje, progovorio o paklu koji je prošao

Mondo pre 21 sat
Na vrhuncu kariјere tokom ere filma "Rambo", njegovo telo јe bilo njegov oklop, rekao јe sada osamdesetogodišnjak u intervјuu za "Njuјork taјms". - Došlo јe do tačke kada sam postao bulimičar - rekao je on. Tokom snimanja filma "Roki III", procenat njegove telesne masti јe pao na 2,6 odsto, i niјe mogao ništa da zadrži u sebi. Stalone, koјi јe tada imao tridesetak godina, nazvao јe to "kompulzivnim obožavanjem tela". "Niko to niјe mogao bez pomagala i lekova –… »

Vesti dana »