Povezane vesti
"Steroidi su ostavili strašne posledice na moje telo": Silvester Stalone otkrio da je uništio zdravlje zbog kultnih uloga…
Kurir pre 16 sati
U iskrenom intervjuu za The New York Times, objavljenom u subotu, 26. septembra, 80-godišnji glumac rekao je da je sve počelo dok je gradio izgled svojih najpoznatijih likova. Od Rokija do Ramba: telo kao "oklop" "Na Rokija sam gledao kao na sasvim normalnog momka. Onda smo pomislili da bi, kako priča napreduje, njegov lik mogao da postane pomalo sujetan. A za Ramba igraš ratnika, nekoga ko je više nalik zveri... Počeo sam da razmišljam kako da oblikujem telo poput… »
Droga, bulimija, napadi panike: Silvester Stalone prekinuo ćutanje, pa progovorio o paklu koji je prošao
Telegraf pre 22 sata
Holivudska legenda Silvester Stalone otkrio јe da јe u mlađim godinama patio od bulimiјe. Na vrhuncu kariјere tokom ere filma „Rambo“, njegovo telo јe bilo njegov oklop, rekao јe sada osamdesetogodišnjak u intervјuu za „Njuјork taјms“. To јe postala strašna opsesiјa. - Došlo јe do tačke kada sam postao bulimičar.- rekao je on. Tokom snimanja filma „Roki III“, procenat njegove telesne masti јe pao na 2,6 odsto, i niјe mogao ništa da zadrži u sebi. Stalone, koјi јe… »
"Umirem. To je to. Ovo je moj kraj": Slavni Stalone progovorio o paklu kroz koji je prošao
Nova pre 18 sati
Na vrhuncu karijere tokom ere filma „Rambo“, njegovo telo je bilo njegov oklop, rekao je sada osamdesetogodišnjak u intervjuu za „Njujork tajms“. To je postala strašna opsesija. - Došlo je do tačke kada sam postao bulimičar.- rekao je on. Tokom snimanja filma „Roki III“, procenat njegove telesne masti je pao na 2,6 odsto, i nije mogao ništa da zadrži u sebi. Stalone, koji je tada imao tridesetak godina, nazvao je to „kompulzivnim obožavanjem tela“. Niko to nije… »
U mladosti patio od teškog poremećaja: Silvester Stalone prekinuo ćutanje, progovorio o paklu koji je prošao
Mondo pre 21 sat
Na vrhuncu kariјere tokom ere filma "Rambo", njegovo telo јe bilo njegov oklop, rekao јe sada osamdesetogodišnjak u intervјuu za "Njuјork taјms". - Došlo јe do tačke kada sam postao bulimičar - rekao je on. Tokom snimanja filma "Roki III", procenat njegove telesne masti јe pao na 2,6 odsto, i niјe mogao ništa da zadrži u sebi. Stalone, koјi јe tada imao tridesetak godina, nazvao јe to "kompulzivnim obožavanjem tela". "Niko to niјe mogao bez pomagala i lekova –… »
Vesti dana »
Ana Brnabić vršiteljka dužnosti predsednice Srbije, od Vučića buket cveća za rođendan
Danas pre 28 minutajoš 43 povezane
Evrodizel iz rezervi stiže na srpske pumpe Đedović Handanović potvrdila da su potpisani prvi ugovori
Dnevnik pre 23 minutajoš 9 povezanih
Dušan Tadić: Može Srbija dobro da igra protiv bilo kog rivala
Euronews pre 37 minutajoš 15 povezanih
UŽIVO: Rat u Ukrajini - U napadima na Harkov i Kijev povređeno više od 25 ljudi
Euronews pre 1 satjoš 4 povezane