Povezane vesti
Albert Rijera stopirao transfer jednog fudbalera Crvene zvezde, imao jaku finansijsku ponudu - "ne može"
Telegraf pre 6 sati
Razumem to, jer sam njegova produžena ruka na terenu. On je onaj tip trenera koji kaže da je ovde da nas učini boljim i da će, u pravom trenutku, on biti taj koji će nas „šutnuti“ kroz vrata ka većim i boljim stvarima - rekao je Elšnik za Sport klub. Fudbaler Crvene zvezde - Timi Maks Elšnik, ostao je u Crvenoj zvezdi ovog leta, iako je imao unosnu finansijsku ponudu. Kako javlja Sport klub iz Slovenije, Timi Maks Elšnik je imao ponudu od Al Vahde iz Ujedinjenih… »
Rijera nije dao fudbaleru Zvezde da napusti Marakanu: Imao sam unosnu ponudu, ali…
Večernje novosti pre 6 sati
FOTO: Bane T. Stojanovic/ATAImages Kako prenosi "Sport klub" Slovenija, Timi Maks Elšnik imao je unosnu finansijsku ponudu Al Vahde iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, ali mu klub nije dao dozvolu da ode. Španac je na taj transfer spustio rampu. - Pred kraj prelaznog roka stigla je ponuda za mene, ali mi nije dozvolio da odem. Razumem to, jer sam njegova produžena ruka na terenu. On je onaj tip trenera koji kaže da je ovde da nas učini boljim i da će, u pravom… »
Rijera stopirao odlazak veziste Zvezde u Emirate
Sport klub pre 6 sati
Pitao se isključivo trener Albert Rijera, Španac je odlučio da spusti rampu za realizaciju posla. „Pred kraj prelaznog roka stigla je ponuda za mene, ali mi nije dozvolio da odem. Razumem to, jer sam njegova produžena ruka na terenu. On je onaj tip trenera koji kaže da je ovde da nas učini boljim i da će, u pravom trenutku, on biti taj koji će nas „šutnuti“ kroz vrata ka većim i boljim stvarima“, komentarisao je Elšnik za Sport klub. Elšnik je u Crvenoj zvezdi… »
Albert Rijera stopirao transfer: "Pred kraj prelaznog roka stigla je ponuda za mene, ali nije mi dao da idem"
Mondo pre 5 sati
On je u izjavi za "Sport klub" u Sloveniji rekao da je trener uticao na to da ne ode iz Beograda, a tamošnji mediji navode da je Al Vahda iz Ujedinjenih Arapskih Emirata bila klub koji je hteo da ga dovede. Kao igrač koji je ranije sarađivao sa Rijerom, jako je bitan Elšnik za viziju Španca u Beogradu. "Pred kraj prelaznog roka stigla je ponuda za mene, ali mi nije dozvolio da odem. Razumem to, jer sam njegova produžena ruka na terenu. On je onaj tip trenera koji… »
Rijerina rampa na transfer: Španac stopirao odlazak sada ključnog igrača crveno-belih!
Hot sport pre 6 sati
Timi Maks Elšnik mogao je nedavno da napusti Crvenu zvezdu i karijeru nastavi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, ali su crveno-beli odlučili da zadrže reprezentativca Slovenije. Prema ekskluzivnim informacijama Sport Kluba Slovenija, za vezistu je bila zainteresovana Al Vahda, koja mu je dostavila veoma ozbiljnu finansijsku ponudu. Elšnik je bio zainteresovan za mogućnost odlaska u Emirate, gde bi mogao značajno da popravi finansijske uslove, ali do realizacije… »
Rijerino "stop"
B92 pre 6 sati
Kako je ekskluzivno objavio Sport klub Slovenija, za vezistu crveno-belih stigla je ozbiljna finansijska ponuda Al Vahde iz Ujedinjenih Arapskih Emirata pred sam kraj prelaznog roka. Ipak, Rijera nije želeo da ostane bez jednog od ključnih igrača svog tima i nije dao dozvolu za njegov odlazak. Sam Elšnik potvrdio je da je ponuda postojala, kao i da je odluka bila isključivo na treneru. "Pred kraj prelaznog roka stigla je ponuda za mene, ali mi nije dozvolio da… »
Vesti dana »
Britanski premijer o hapšenjima kod baze RAF Ferford: Incident izazvao veliku zabrinutost
Insajder pre 2 minutajoš 29 povezanih
Referendum u Švajcarskoj o strožoj definiciji vojne neutralnosti
Naslovi.ai pre 1 satjoš 25 povezanih
Srbija - Holandija: "Orlovi" poklonilo gol "Lalama"! Joveljić propustio veliku šansu
Kurir pre 12 minutajoš 47 povezanih