Povezane vesti

Zovu me kraljicom bakšiša: Tijana Milentijević otkrila šta je mogla da kupi od najveće zarade i progovorila o anksioznosti i…

Zovu me kraljicom bakšiša: Tijana Milentijević otkrila šta je mogla da kupi od najveće zarade i progovorila o anksioznosti i…

Večernje novosti pre 2 dana
Foto: Privatna arhiva Tijana ne krije da obožava vašare, a kako kaže, posebno joj prija kada je šator pun i kada publika zajedno sa njom uživa u muzici. - Obožavam da radim vašare, da prošetam, uživam. Bilo je ove godine puno mladih, šator u kom sam ja bila je bio prepun. Zadovoljstvo mi je gde ima puno publike da pevam – rekla je i dodala: - Ne zovu me džabe „kraljicom bakšiša“. Ako neko poruči pesmu i želi da me počasti, zašto da ne? Pevačica sam, nisam doktorka,… »
"To je uzelo maha, obratila sam se psihologu" Pevačica o agoniji koju je prošla u četiri zida: "Potonula sam, vređali su me, a…

"To je uzelo maha, obratila sam se psihologu" Pevačica o agoniji koju je prošla u četiri zida: "Potonula sam, vređali su me, a…

Blic pre 2 dana
Pevačica kaže da mnogi njeni obožavaoci i kolege imaju isti problem, ali da patnju drže u tajnosti. Pevačica Tijana Milentijević odlučila je da pred svoj nastup u jednoj beogradskoj kafani otvoreno progovori o teškom periodu kroz koji je prošla, dodirnuvši se tema o kojima se na estradi retko javno govori. Ona je za medije govorila o teškom periodu, posebno o anksioznosti i napadima panike. Iako je javnost pamti po velikom regionalnom hitu „Žena od sultana“, malo… »
"Imala sam najveći hit, a izgubila 3 stana u Beogradu": Tijana Em prvi put o svojoj borbi, "kolege o tome ćute"

"Imala sam najveći hit, a izgubila 3 stana u Beogradu": Tijana Em prvi put o svojoj borbi, "kolege o tome ćute"

Mondo pre 2 dana
Ovih dana hit tema je Šabački vašar i polemike među pevačima koji nastupaju na njima, ali i onih kojima je poniženje da tamo pevaju. Tijana spada u grupu onih koji vole da zapevaju na ovoj manifestaciji: "Jeste iskreno, pre svega obožavam da idem na vašare, da prošetam, uživam u tome. Ove godine je bilo puno mladih, bar šator u kom sam ja bila bio je prepun i svi su bili veseli i lepo smo se proveli", ispričala je i dodala, "zadovoljostvo mi je, kako da nije, svuda… »
Vređali su me zbog kilograma, a niko nije znao kroz šta prolazim“ Tijana o napadima panike, pa šokirala cifrom koju je…

Vređali su me zbog kilograma, a niko nije znao kroz šta prolazim“ Tijana o napadima panike, pa šokirala cifrom koju je…

Kurir pre 2 dana
Tijana Milentijević sinoć je nastupala u poznatoj beogradskoj kafani, a pre nastupa odlučila je da progovori o problemima kroz koje je prolazila, iako nije želela previše da se zadržava na teškom periodu iza sebe. Pevačica je svojevremeno bila na meti komentara zbog viška kilograma, a sada je otkrila da je upravo u tom periodu vodila bitku o kojoj javnost gotovo ništa nije znala. – Ti koji su me vređali zbog viška kilograma sada mi pišu da im dam savet kako da ih… »

Vesti dana »