Povezane vesti

Niko, baš niko, ne sme da se meša Spahiji u posao (VIDEO)

Niko, baš niko, ne sme da se meša Spahiji u posao (VIDEO)

Sport klub pre 20 sati
Akteri su bili trener Venecije Neven Spahija i vlasnik kluba Luiđi Brunjaro. “ La Nuova”, medij iz Venecije, prenosi šta se dešavalo tokom ovog sukoba koji je zaokupio italijansku javnost. “Deset minuta haosa. Dok je Rejer čvrsto kontrolisao utakmicu sa dvocifrenom prednošću, situacija je iznenada eskalirala zbog Brunjarevog direktnog mešanja – nazovimo to tako – u vođenje utakmice. Treneru se to nije dopalo, skinuo je sako i pokušao da dođe do Brunjara na… »
Haos u Veneciji: Spahija krenuo ka vlasniku kluba, sprečen sukob VIDEO

Haos u Veneciji: Spahija krenuo ka vlasniku kluba, sprečen sukob VIDEO

B92 pre 12 sati
Prema pisanju venecijanskog lista "La Nuova", tokom druge četvrtine došlo je do ozbiljne rasprave nakon što se Brunjaro direktno umešao u situacije vezane za vođenje utakmice. Reakcija hrvatskog stručnjaka bila je burna. "Deset minuta haosa. Dok je Rejer čvrsto kontrolisao utakmicu sa dvocifrenom prednošću, situacija je iznenada eskalirala zbog Brunjarevog direktnog mešanja – nazovimo to tako – u vođenje utakmice. Treneru se to nije dopalo, skinuo je sako i pokušao… »
Veliki skandal! Čuveni hrvatski trener ušao u žestok sukob sa vlasnikom, umalo došlo do tuče!

Veliki skandal! Čuveni hrvatski trener ušao u žestok sukob sa vlasnikom, umalo došlo do tuče!

Kurir pre 16 sati
Prema pisanju venecijanskog lista "La Nuova", tokom druge četvrtine došlo je do žustre rasprave nakon što se Brunjaro umešao u situacije vezane za vođenje utakmice. Spahija je navodno burno reagovao, a situacija je u jednom trenutku pretila da eskalira. Hrvatski stručnjak je nakon meča pokušao da smiri tenzije, istakavši važnost Brunjara za klub i poručivši da između njih nije bilo ozbiljnog sukoba. Ipak, italijanski mediji navode da bi incident mogao da dobije… »
Nevenu Spahiji vlasnik kluba tražio da uzme tajmaut: "Ja sam nastavio po svom, ne vidim tu ništa posebno"

Nevenu Spahiji vlasnik kluba tražio da uzme tajmaut: "Ja sam nastavio po svom, ne vidim tu ništa posebno"

Mondo pre 22 sata
Tim Nevena Spahije pobedio je 85:73, ali je iskusni trener na konferenciji za medije posle meča imaao šta da kaže o vlasniku kluba Luiđiju Brugnaru. "Iskreno, ne znam. Ne znam, iskreno. On je vlasnik koji je dao sve ovom klubu i sada smo u ovakvoj situaciji. To je zbog njega, ne zbog Spahije ili nekog drugog. Ali ne znam. On je nešto zatražio, ja sam nastavio po svom. Tako da nije se desilo ništa specijalno, ako mene pitate", rekao je Neven Spahija. Prema "La Nuova… »

Vesti dana »