Povezane vesti

Vučić: "Za 13 godina uradili smo 686 kilometara auto-puteva"

Vučić: "Za 13 godina uradili smo 686 kilometara auto-puteva"

B92 pre 8 sati
"Ovo vam je bruto domaći proizvod po glavi stanovnika 2012: 4.870 evra. Ovo je 2027: 15.934 evra po glavi stanovnika. Samo da pogledate i da vidite koliko je Srbija drugačija, kako se Srbija promenila, kako lice Srbije izgleda drugačije, ne samo zbog pruga, puteva, fantastičnih projekata kakav je Beograd na vodi, već zbog onoga što smo zemlju toliko mnogo promenili da smo postali pomalo razmaženi, smatrajući kako bi trebalo da preteknemo i Nemačku i Francusku i… »
Vučić: Služio sam časno i pošteno dva predsednička mandata, čeka nas još mnogo uspeha

Vučić: Služio sam časno i pošteno dva predsednička mandata, čeka nas još mnogo uspeha

RTK pre 1 dan
Istakao je da je na toj funkciji služio verno, časno i pošteno. Uoči obraćanja javnosti, Vučić se obratio građanima okupljenim ispred sedišta predsednika Republike na Andrićevom vencu. Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić podneo je večeras ostavku na tu funkciju, navodeći da želi da učestvuje na predstojećim parlamentarnim izborima kao običan građanin. Rekao je da je služio verno, časno i pošteno. Vučić je u Predsedništvu Srbije, nakon obraćanja javnosti,… »
Vučić: Ne bih imao snage za vođenje odgovorne politike da nisam imao podršku građana

Vučić: Ne bih imao snage za vođenje odgovorne politike da nisam imao podršku građana

Euronews pre 7 sati
On je to rekao nakon podnošenja ostavke na funkciju predsednika, odgovarajući na pitanje novinara koliko mu znači podrška građana koji su se okupili večeras ispred Predsedništva, kao i podrška naroda svih ovih godina. "Što se tiče podrške ljudi, ja sam vam rekao svojevremeno, podsećam vas sve, samo što me nikada niko, ili mnogi ljudi, nisu želeli pažljivo da slušaju. Ja sam rekao 'neće me oterati'. Nikada hajku i harangu nisam priznavao kao način i metod političkog… »
Vučić: "Ponosan sam na preko 300 fabrika koje smo otvorili"

Vučić: "Ponosan sam na preko 300 fabrika koje smo otvorili"

B92 pre 9 sati
"Pogledajte unazad, da se setite 2012. godine. Ne mogu da se sete mladi momci i devojke koji tada nisu bili punoletni, ili ni blizu punoletstva, ali mi koji smo stariji možemo svakako i s lakoćom toga da se setimo. Od toga da nam je stopa nezaposlenosti bila 25,9%, da je stopa nezaposlenosti mladih bila 54%, dakle gotovo da niko od mladih nije radio, do toga da nam je kurs dinara svako jutro kada se probudite sa većom neizvesnošću čekate koliki je kurs dinara, a ne… »
Vučić o ekonomskim pokazateljima: Nikada se u Srbiji nije živelo bolje, nisu bile veće plate i penzije

Vučić o ekonomskim pokazateljima: Nikada se u Srbiji nije živelo bolje, nisu bile veće plate i penzije

Kurir pre 15 sati
Ponosan sam na rezultate, to ne može niko da nam oduzme, naglasio je predsednik, i pobrojao sve uspehe, od Ekspo izložbe, puteva, pruga, naučno-tehnoloških parkova, zdravstvenih objekata... - Uradili smo velike stvari, nikada u Srbiji, uz sve probleme koje znam, uz milion muka, i znam koliko ljudi teško živi. Do pola miliona. Ali nikada se u Srbiji nije živelo bolje, nisu bile veće plate i penzije. Pošto se mnogi stide, i na RTS i svuda, vi mi recite, kada su bile… »
Nikada nisu bile veće plate i penzije, na računu imamo 5 milijardi evra: Vučić o stanju u kasi koju ostavlja

Nikada nisu bile veće plate i penzije, na računu imamo 5 milijardi evra: Vučić o stanju u kasi koju ostavlja

Blic pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su plate i penzije u Srbiji na istorijskom maksimumu i istakao da se trenutno živi bolje nego u bilo kom ranijem periodu, upoređujući današnji standard sa vremenom socijalizma. "Kada su u Srbiji bile veće plate i veće penzije? Kada se u Srbiji bolje živelo, u kom istorijskom periodu ove zemlje? Osim onog doba socijalizma kada smo svi vozili 'juga', bili srećni što ga vozimo i što spakujemo dva sendviča i putujemo tri… »

Vesti dana »