Povezane vesti
Nikola Grbić otkrio šta mu je sin rekao: "Tata, ne vidim sebe kako pevam italijansku himnu"
Mondo pre 1 dan
Odbojkaška legenda je Poljsku dovela na krov "starog kontinenta" i osvojila 10. medalju sa ovim timom, dok s klupe vodi jednu sasvim drugu reprezentaciju i sluša himnu druge zemlje, Srbija, ipak, ima čemu da se nada. "Tata, ja ne vidim sebe kako držim ruku na srcu i pevam italijansku himnu", ponosno je otkrio reči sina Nikola Grbić. Nikola Grbić živi u Italiji, gde se njegovi sinovi školuju, pa je tamošnja federacija rešila da ih smesti pod svoje okrilje. Međutim,… »
"Tata, ne vidim sebe kako pevam italijansku himnu": Nikola Grbić otkrio šta mu je sin rekao
Nova pre 1 dan
Iako obojica igraju u Italiji, žele da predstavljaju Srbiju. Nikola Grbić, koji je odveo Poljsku do titule na Evropskom prvenstvu, ispričao je šta mu je sin rekao. "Tata, ne vidim sebe kako držim ruku na srcu i pevam italijansku himnu", ponosno je otkrio reči sina Nikola Grbić. Ni sam Nikola Grbić nije želeo da mu sinovi nastupaju za Italiju. "Stariji sin ima 19 godina. Obojici sam ove godine promenio sportsku federaciju. Pošto živimo u Italiji, po automatizmu su… »
Vesti dana »
Aleksandar Šapić se fizički sukobio sa odbornicom Pokreta Kreni-Promeni
RTS pre 57 minutajoš 42 povezane
Upravo je počelo, a evo koliko će trajati Meteorolog Todorović otkrio do kada će trajati Miholjsko leto i šta je njegov glavni karakter, a nije visoka temperatura
Blic pre 27 minutajoš 31 povezana
Uživo Rat u Ukrajini: Eksplozije odjekuju Kijevom, Putin naredio povećanje broja ruskih vojnika
Euronews pre 2 satajoš 6 povezanih
Svetski dan srca: Skoro polovina smrtnih ishoda u Srbiji povezana je sa bolestima krvotoka
N1 Info pre 47 minutajoš 9 povezanih
Zelenski upozorava na novu rusku mobilizaciju i raspoređivanje 10.000 sjevernokorejskih vojnika
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 6 povezanih