Povezane vesti
"Modrić je ludak i bog u isto vreme": Golman Češke oduševljen kapitenom Hrvatske (video)
Večernje novosti pre 17 sati
FOTO: Tanjug/AP/Petr David Josek Kapiten reprezentacije Hrvatske postigao je gol u pobedi "vatrenih" nad Češkom (2:1) u prvom kolu A divizije Lige nacija. Oduševljen onim što je prikazao iskusni vezista u Pragu bio je golman domaće selekcije Lukas Horniček. - On je ludak i Bog u isto vreme. Zaista je sjajan fudbaler. Vidi se da je dugo godina igrao za Real Madrid i kvalitet mu se ne može osporiti. I dalje je neverovatan igrač, a i ovaj put bio je igrač koji je… »
Česi se poklonili Luki Modriću! Slaven Bilić ostao bez reči: On je fudbalski bog...
Kurir pre 17 sati
U 203. nastupu za nacionalni tim postigao je jubilarni 30. pogodak, kojim je početkom drugog poluvremena doneo prednost Hrvatskoj. Češka je izjednačila preko Adama Karabeca, ali je pobedu gostima obezbedio Marko Pašalić. Slaven Bilić otkrio je da je Modrić održao kratak govor saigračima, koji je čak i iskusnog stručnjaka ostavio bez reči. "Tih 30 sekundi... Čak sam i ja, koji ga toliko dobro poznajem, ostao u šoku i rekao: ‘Vau’", ispričao je selektor Hrvatske.… »
Modrić ostavio Bilića bez reči, Česi mu se poklonili: "On je fudbalski bog"
B92 pre 17 sati
Slaven Bilić otkrio je da je Modrić održao kratak govor saigračima, koji je čak i iskusnog stručnjaka ostavio bez reči. "Tih 30 sekundi... Čak sam i ja, koji ga toliko dobro poznajem, ostao u šoku i rekao: ‘Vau’", ispričao je selektor Hrvatske. Modrić je inspirativno izdanje iz svlačionice preneo i na teren. U 203. nastupu za nacionalni tim postigao je jubilarni 30. pogodak, kojim je početkom drugog poluvremena doneo prednost Hrvatskoj. Češka je izjednačila preko… »
Bilić otkrio nepoznatu stranu Luke Modrića: "Čak sam i ja rekao - vau"
Mondo pre 17 sati
Iako mu to nije primereno, iskusni fudbaler Milana uspeo je da postigne i gol i to 30. za nacionalni tim, ali i u 42. godini. Zbog načina na koji je igrao, pomogao timu i komandovao ekipom, selektor Slaven Bilić je imao samo reči hvale za Hrvata. "Gol je bio fenomenalan, ali način na koji je održao govor... To je nešto što nisam čuo dugo vremena", započeo je Slaven Bilić, koji je potom otkrio da je upoznao stranu Luke Modrića za kakvu dosad nije znao. "Nije bio… »
Neke fudbalske priče odbijaju da se završe! Evropa jutros bruji o čudesnom Hrvatu: Ima 41 godinu, a i dalje pravi šou na…
Kurir pre 23 sata
Luka Modrić ima 41 godinu, ali ono što radi na terenu i dalje izgleda nestvarno. Kapiten Hrvatske još jednom je pokazao da za njega godine predstavljaju samo broj, pošto je u Pragu bio jedan od glavnih junaka pobede nad Češkom od 2:1. I ne samo to. Modrić je postigao prvi gol na utakmici, upisao jubilarni 30. pogodak za reprezentaciju, odigrao 76 minuta i na kraju terena ispraćen velikim ovacijama. Kao da je vreme na trenutak stalo. Hrvatska je u prvom poluvremenu… »
Vesti dana »
Koja su ovlašćenja v.d. predsednice Srbije i kada bi najkasnije mogli da se održe predsednički izbori
N1 Info pre 28 minutajoš 43 povezane
Prognoza vremena za ponedeljak, 28. septembar: Ujutru magla, tokom dana pretežno sunčano
Beta pre 48 minutajoš 21 povezana
Đedović Handanović: Počelo puštanje državnih rezervi evro dizela zbog stabilnosti tržišta naftom
NIN pre 28 minutajoš 9 povezanih
Ovo niste mogli da vidite na malim ekranima: Vatrogasac napravio šou sa Holanđanima! (video)
Hot sport pre 7 minutajoš 15 povezanih