Povezane vesti

Može li Srbija da se takmiči sa Slovačkom i Rumunijom u ekonomskoj ligi

Radio 021 pre 17 sati
Reuters Ulazak u višu rang takmičenja san je svakog fudbalskog trenera i tima, a slične želje imaju i političari. Srbija je sada ekonomski pretekla Zapadni Balkan i ulazi u višu ligu, tvrdio je Aleksandar Vučić, predsednik Srbije u jednom od poslednjih televizijskih obraćanja na toj funkciji, pošto je više puta najavljivao ostavku. Kao i u prvom obraćanju po raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora za 25. oktobar, Vučić je govorio o privredi i poredio Srbiju sa… »

Južne vesti pre 17 sati
Srbija je sada ekonomski pretekla Zapadni Balkan i ulazi u višu ligu, tvrdio je Aleksandar Vučić, predsednik Srbije u jednom od poslednjih televizijskih obraćanja na toj funkciji, pošto je više puta najavljivao ostavku. Kao i u prvom obraćanju po raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora za 25. oktobar, Vučić je govorio o privredi i poredio Srbiju sa drugim državama, ne samo u regionu već i šire. „Nikada nisu bile veće plate i penzije u Srbiji. Ulazimo u višu… »

Danas pre 17 sati
Srbija je sada ekonomski pretekla Zapadni Balkan i ulazi u višu ligu, tvrdio je Aleksandar Vučić, predsednik Srbije u jednom od poslednjih televizijskih obraćanja na toj funkciji, pošto je više puta najavljivao ostavku. Kao i u prvom obraćanju po raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora za 25. oktobar, Vučić je govorio o privredi i poredio Srbiju sa drugim državama, ne samo u regionu već i šire. „Nikada nisu bile veće plate i penzije u Srbiji. Ulazimo u višu… »
"Ulazimo u višu ligu, sad jurimo Slovačku, Bugarsku i Rumuniju!" Vučić: Bili smo četvrti kada sam postao premijer

"Ulazimo u višu ligu, sad jurimo Slovačku, Bugarsku i Rumuniju!" Vučić: Bili smo četvrti kada sam postao premijer

Blic pre 19 sati
Vučić je izjavio da je Srbija ekonomski pretekla region Zapadnog Balkana i da je napredovala sa četvrtog na prvo mesto Srbija sada teži da se takmiči sa Slovačkom, Bugarskom i Rumunijom i postavi to kao sledeći ekonomski cilj Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je Srbija ekonomski pretekla region Zapadnog Balkana, dok smo kada je postao premijer bili na četvrtom mestu. "Ovo mi je važno da kaže, mi smo danas ekonomski pretekli region Zapadnog… »

Vesti dana »