Povezane vesti

Rasim Ljajić: Manjina odlučuje

Rasim Ljajić: Manjina odlučuje

Danas pre 1 dan
Ljajić je na skupu u novopazarskom naselju Gornji Šutenovac rekao da su predstojeći izbori najvažniji i da lista čiji je nosilac ima šansu da ostvari rezultat od kojeg će zavisiti formiranje vlasti, saopštila je Sandžačka demokratska partija. „Po prvi put, otkad učestvujemo na izborima stvara se šansa da od nas zavisi. Mi smo i do sada bili deo neke većine, ali sad nam se prvi put pruža prilika da tu većinu mi sastavljamo i da ta većina od nas zavisi. Druge šanse… »
Ljajić: Prvi put imamo priliku da od nas zavisi formiranje vlasti

Radio 021 pre 2 dana
On je ocenio da prvi put manjina ima priliku da većina od nje zavisi. Ljajić je na skupu u novopazarskom naselju Gornji Šutenovac rekao da su predstojeći izbori najvažniji. Kako je naveo Ljajić koji je i nosilac liste, ona ima šansu da ostvari rezultat od kojeg će zavisiti formiranje vlasti. "Po prvi put, otkad učestvujemo na izborima stvara se šansa da od nas zavisi. Mi smo i do sada bili deo neke većine, ali sad nam se prvi put pruža prilika da tu većinu mi… »

N1 Info pre 1 dan
Ljajić je na skupu u novopazarskom naselju Gornji Šutenovac rekao da su predstojeći izbori najvažniji i da lista čiji je nosilac ima šansu da ostvari rezultat od kojeg će zavisiti formiranje vlasti, saopštila je Sandžačka demokratska partija. "Po prvi put, otkad učestvujemo na izborima stvara se šansa da od nas zavisi. Mi smo i do sada bili deo neke većine, ali sad nam se prvi put pruža prilika da tu većinu mi sastavljamo i da ta većina od nas zavisi. Druge šanse… »

Vesti dana »