Povezane vesti
Rasim Ljajić: Manjina odlučuje
Danas pre 1 dan
Ljajić je na skupu u novopazarskom naselju Gornji Šutenovac rekao da su predstojeći izbori najvažniji i da lista čiji je nosilac ima šansu da ostvari rezultat od kojeg će zavisiti formiranje vlasti, saopštila je Sandžačka demokratska partija. „Po prvi put, otkad učestvujemo na izborima stvara se šansa da od nas zavisi. Mi smo i do sada bili deo neke većine, ali sad nam se prvi put pruža prilika da tu većinu mi sastavljamo i da ta većina od nas zavisi. Druge šanse… »
Ljajić: Prvi put imamo priliku da od nas zavisi formiranje vlasti
Radio 021 pre 2 dana
On je ocenio da prvi put manjina ima priliku da većina od nje zavisi. Ljajić je na skupu u novopazarskom naselju Gornji Šutenovac rekao da su predstojeći izbori najvažniji. Kako je naveo Ljajić koji je i nosilac liste, ona ima šansu da ostvari rezultat od kojeg će zavisiti formiranje vlasti. "Po prvi put, otkad učestvujemo na izborima stvara se šansa da od nas zavisi. Mi smo i do sada bili deo neke većine, ali sad nam se prvi put pruža prilika da tu većinu mi… »
Ljajić: Prvi put imamo priliku da od nas zavisi formiranje vlasti
N1 Info pre 1 dan
Ljajić je na skupu u novopazarskom naselju Gornji Šutenovac rekao da su predstojeći izbori najvažniji i da lista čiji je nosilac ima šansu da ostvari rezultat od kojeg će zavisiti formiranje vlasti, saopštila je Sandžačka demokratska partija. "Po prvi put, otkad učestvujemo na izborima stvara se šansa da od nas zavisi. Mi smo i do sada bili deo neke većine, ali sad nam se prvi put pruža prilika da tu većinu mi sastavljamo i da ta većina od nas zavisi. Druge šanse… »
Vesti dana »
SRCE: Šapićev napad na odbornicu apsolutno dno u istoriji beogradske politike
Beta pre 32 minutajoš 42 povezane
Sunčani dani pred nama: Temperature do 26 stepeni, meteoropate bez većih tegoba
Glas Zaječara pre 1 satjoš 31 povezana
Kijev probudile detonacije, Rusi ponovo tukli balističkim raketama! Ima mrtvih, među ranjenima troje dece: Udar na prestonicu Ukrajine u gluvo doba noći (video)
Kurir pre 1 satjoš 6 povezanih