Povezane vesti

Dve tragedije u samo dva meseca: Pevačica nakon gubitka sina (27) doživela još jedan ogroman udarac, i dalje ne može da se…

Dve tragedije u samo dva meseca: Pevačica nakon gubitka sina (27) doživela još jedan ogroman udarac, i dalje ne može da se…

Blic pre 13 sati
Lejla se zahvalila prijateljima na podršci ističući da u njoj ostaje velika bol do kraja života. Bosansku pevačicu Lejlu Šabić zadesila je ogromna porodična tragedija kada je njen dvadesetsedmogodišnji sin Amar Šabić nastradao u saobraćajnoj nesreći. Nesreća se dogodila 27. oktobra 2023. godine u Tuzli, u Ulici Nikole Tesle, a u njoj je učestvovao autobus javnog prevoznika GIPS d.d. Tuzla. Nakon tragične vesti, Lejla je u znak žalosti promenila profilnu sliku na… »
Pevačica za dva meseca ostala bez oca i sina: Život joj za kratko vreme zadao teške udarce: Moju tugu i bol niko neće moći da…

Pevačica za dva meseca ostala bez oca i sina: Život joj za kratko vreme zadao teške udarce: Moju tugu i bol niko neće moći da…

Kurir pre 13 sati
Pevačica poznatija kao Lejla Leky se tim povodom oglasila na Fejsbuku, gde je uklonila svoju profilnu fotografiju i zamenila je sa crnom pozadinom i objavila umrlicu svog sina. Tada se od Amara na Fejsbuku oprostila i njegova supruga. Samo dva meseca pre toga njenu porodicu je zadesila još jedna tragedija. Pevačica je ostala i bez oca od kojeg se tada oprostila na Fejsbuku i zahvalila svima na podršci koju je dobila. - Dragi moji prijatelji,od srca Vam se… »

Vesti dana »