Povezane vesti
Grupe navijača bacile pirotehnička sredstva u dvorište Vlade Kosova: Protestuju zbog presude bivšim liderima OVK
Nova pre 11 sati
Navijači su se okupili ispred zgrade Vlade Kosova u Prištini, gde im izražavaju podršku. Nakon poruka i pesama koje se povezuju sa OVK, demonstranti su bacili pirotehnička sredstva u dvorište Vlade Kosova. I Albanci iz dijaspore organizovali su okupljanja i proteste u nekoliko gradova širom Evrope u znak podrške bivšim čelnicima OVK i protiv odluke Specijalizovanih veća Kosova u Hagu da ih prvostepeno osudi. Protesti se organizuju pod sloganom "Ne u moje ime", dok… »
Grupe navijača bacile pirotehnička sredstva u dvorište Vlade Kosova
N1 Info pre 12 sati
Navijači su se okupili ispred zgrade Vlade Kosova u Prištini, gde im izražavaju podršku. Nakon poruka i pesama koje se povezuju sa OVK, demonstranti su bacili pirotehnička sredstva u dvorište Vlade Kosova. I Albanci iz dijaspore organizovali su okupljanja i proteste u nekoliko gradova širom Evrope u znak podrške bivšim čelnicima OVK i protiv odluke Specijalizovanih veća Kosova u Hagu da ih prvostepeno osudi. Protesti se organizuju pod sloganom "Ne u moje ime", dok… »
Grupe navijača bacile pirotehnička sredstva u dvorište Vlade Kosova
Danas pre 12 sati
Navijači su se okupili ispred zgrade Vlade Kosova u Prištini, gde im izražavaju podršku. Nakon poruka i pesama koje se povezuju sa OVK, demonstranti su bacili pirotehnička sredstva u dvorište Vlade Kosova. I Albanci iz dijaspore organizovali su okupljanja i proteste u nekoliko gradova širom Evrope u znak podrške bivšim čelnicima OVK i protiv odluke Specijalizovanih veća Kosova u Hagu da ih prvostepeno osudi. Protesti se organizuju pod sloganom „Ne u moje ime“, dok… »
Vesti dana »
Olimpijakos u drami razočarao Trinkijerija i PAOK, dominantni Vezenkov doneo prvi trofej u sezoni
Nova pre 5 satijoš 1 povezana
Jutro hladno, tokom dana sunčano i toplo: temperatura do 26 stepeni
Telegraf pre 9 minutajoš 2 povezane
Maskirani muškarci kod engleske baze otkriveni tako što su na kombiju napisali broj telefona sa cifrom manje
Politika pre 4 satijoš 2 povezane
Vučić pomilovao 12 lica iz „novosadske grupe“: Koga je ranije pomilovao?
Danas pre 4 satijoš 3 povezane