Povezane vesti

Zverev šampionski - Evropa srušila Svet s trona Lejver kupa! VIDEO

Zverev šampionski - Evropa srušila Svet s trona Lejver kupa! VIDEO

B92 pre 12 sati
Evropljani su tako u londonskoj O2 areni stigli do šestog trofeja u devet izdanja Lejver kupa, dok je Janik Noa prvi put podigao pehar kao kapiten. Veliki posao prethodno su odradili Flavio Koboli i Jakub Menšik pobedom u dublu, da bi Zverev potom dobio priliku da protiv Tiena završi posao. Nemac nije najbolje otvorio meč i napravio je dve duple greške već u prvom servis gemu. Tijen je delovao smirenije u početnoj fazi, a prvi set dugo je prolazio bez brejka.… »
Aleksander Zverev pomogao Evropi da pobedi svet

Aleksander Zverev pomogao Evropi da pobedi svet

Telegraf pre 12 sati
Rod Lejver kup je već rešen! Nemački teniser, Aleksander Zverev pomogao je danas timu Evrope da obezbedi i konačnu pobedu protiv ekipe ostatka sveta, pošto je danas u zanimljivom meču bio bolji od američkog rivala Lernera Tijena sa 2:0 (7:6, 6:3)! Bio je to možda i malo teži posao za Zvereva nego što se to očekivalo, pošto je Tijen servirao dosta dobro, a u prvom setu je uspeo da "odvuče" svog rivala sve do tajbrejka. Međutim, tamo je Nemac ipak zasluženo pokazao… »
Evropa srušila svet u Lejver kupu

Evropa srušila svet u Lejver kupu

Nova pre 7 sati
Nemački teniser, trenutno drugi na ATP listi, slavio je protiv 13. igrača sveta za sat i 50 minuta i doneo Evropi 13. poen, dok je tim ostatka sveta ostao na pet. Za Evropu je ovo šesti trofej u istoriji Lejver kupa, dok je tim ostatka sveta do sada tri puta osvajao takmičenje. Poslednji put to je učinio u San Francisku. Reprezentaciju Evrope sa klupe je predvodio bivši francuski teniser Janik Noa. „Želeo bih da se zahvalim svom timu. Ne znam da li me vidite kao… »
Zverev Evropi doneo Lejver kup

Zverev Evropi doneo Lejver kup

Sport klub pre 9 sati
Odlučujući poen doneo je Saša Zverev. Čovek koji se nalazi u najboljoj formi na ATP turu pobedio je Amerikanca Lernera Tijena 7:6(7:3), 6:3 i tako Evropu doveo na nedostižnih 13:5. Stoga, dva preostala planirana singla Karlos Alkaras – Aleks de Minor i Rafael Hodar – Tejlor Fric neće se ni igrati. Zverevu je ovo druga pobeda, pošto je još slavio u paru sa Kasperom Rudom protiv Bublika i Nakašime. A u prvom meču u Londonu doživeo je poraz od Aleksa de Minora. Pored… »
Zverev doneo trofej: Tim Evrope osvojio Lejver kup u Londonu

Zverev doneo trofej: Tim Evrope osvojio Lejver kup u Londonu

Kurir pre 10 sati
Nemački teniser je protiv 13. igrača sveta slavio za sat i 50 minuta igre. Ovo je šesti trofej za tim Evrope u Lejver kupu, dok je ostatak sveta slavio tri puta, uključujući i prošlogodišnji trijumf u San Francisku. Reprezentaciju Evrope sa klupe je vodio bivši francuski teniser Janik Noa. "Želeo bih da se zahvalim svom timu. Ne znam da li me vidite kao trenera, ali pre svega mislim da me vidite kao oca ili dedu... Nikada neću zaboraviti ovaj poseban trenutak koji… »
Tim Evrope osvojio Lejver kup u Londonu

Tim Evrope osvojio Lejver kup u Londonu

Radio sto plus pre 10 sati
Nemački teniser je protiv 13. igrača sveta slavio za sat i 50 minuta igre. Ovo je šesti trofej za tim Evrope u Lejver kupu, dok je ostatak sveta slavio tri puta, uključujući i prošlogodišnji trijumf u San Francisku. Reprezentaciju Evrope sa klupe je vodio bivši francuski teniser Janik Noa. “Želeo bih da se zahvalim svom timu. Ne znam da li me vidite kao trenera, ali pre svega mislim da me vidite kao oca ili dedu… Nikada neću zaboraviti ovaj poseban trenutak koji… »
Gde je Zverev tu su i trofeji – Nemac doneo titulu Timu Evrope u Lejver kupu

Gde je Zverev tu su i trofeji – Nemac doneo titulu Timu Evrope u Lejver kupu

RTS pre 11 sati
Nemac je u ključnim trenucima sačuvao prisebnost. U prvom setu spasao je set-loptu, a potom u taj-brejku napravio razliku i poveo. U drugom delu meča napravio je brejk pri rezultatu 4:2 koji mu je otvorio put ka pobedi. Zverev je trijumfom doneo Evropi prednost od 13:5 protiv tima sveta u londonskoj "O2 areni", posle čega je usledilo veliko slavlje evropske ekipe na terenu. Ovo je prvi trofej Lejver kupa za Janika Noa u ulozi kapitena Tima Evrope, nakon što je… »

Vesti dana »