Povezane vesti

"Neke pevačice se plaše Jelene", Sloba Radanović iskreno o ženi i ljubomori u braku: "One što smeju, one kažu!"

"Neke pevačice se plaše Jelene", Sloba Radanović iskreno o ženi i ljubomori u braku: "One što smeju, one kažu!"

Telegraf pre 12 sati
Sloba je na aerodromu sreo koleginicu Indi, koja mu je otvoreno uputila komplimente. Pohvalila je njegov izgled i rekla da je šteta što je zauzet, a na pitanje koliko često ga koleginice tako hvale, rekao je: - One što smeju, one kažu. Neke se plaše Jelene - rekao je Radanović, aludirajući na svoju suprugu. Ipak, Sloba kaže da u njegovom braku nema ljubomore. - Ona nije ljubomorna osoba, navikla je na sve. Smem i ja da pohvalim koleginice, Indi je super lik… »
"Koleginice se plaše Jelene" Sloba Radanović iskreno o ženi i ljubomori u braku: One što smeju...

"Koleginice se plaše Jelene" Sloba Radanović iskreno o ženi i ljubomori u braku: One što smeju...

Kurir pre 8 sati
Tom prilikom susreo se sa koleginicom Indi Aradinović, koja mu je bez ustručavanja uputila brojne komplimente. Indi je pohvalila njegov izgled i rekla da je šteta što je zauzet, a na pitanje koliko često ga koleginice tako hvale, rekao je: - One što smeju, one kažu. Neke se plaše Jelene - rekao je Radanović, aludirajući na svoju suprugu. Ipak, Sloba tvrdi da u njegovom braku nema ljubomore. - Ona nije ljubomorna osoba, navikla je na sve. Smem i ja da pohvalim… »
"Koleginice se plaše Jelene" Sloba Radanović o ljubomori u braku i muvanju na estradi: Žena i sin došli po njega na aerodrom…

"Koleginice se plaše Jelene" Sloba Radanović o ljubomori u braku i muvanju na estradi: Žena i sin došli po njega na aerodrom…

Blic pre 12 sati
Sloba je uzvratio Indi komplimente Sloba Radanović i ovaj vikend proveo je radno, a po povratku u Srbiju naša ekipa ga je srela na aerodromu. On nam je govorio o odnosu sa suprugom i ljubomori u braku. Indi je pred kamerama pohvalila Slobu i rekla da je šteta što je oženjen, a na pitanje koliko često ga koleginice tako hvale rekao nam je: - One što smeju, one kažu. Neke se plaše Jelene. Ipak, Sloba tvrdi da u njegovom braku nema ljubomore. - Ona nije ljubomorna… »
"Sloba Radanović je moj tip, definitivno ide uz mene" Indi Aradinović srela kolegu na aerodromu, pa mu delila komplimente…

"Sloba Radanović je moj tip, definitivno ide uz mene" Indi Aradinović srela kolegu na aerodromu, pa mu delila komplimente…

Blic pre 12 sati
Izjavila je simpatije prema kolegi Slobi Radanoviću, rekavši da je on njen tip muškarca. Ekipa našeg portala uhvatila je pevačicu Indi Aradinović na beogradskom aerodromu, gde je otvoreno progovorila o svom ljubavnom životu i mlađim udvaračima. Nakon što je pored nje prošao Sloba Radanović, pevačica nije krila simpatije prema kolegi, istakavši da je on baš njen tip i da sa njim uvek može da ode na saher tortu. Posle uzbudljivog intervjua i intrigantnih izjava, po… »
Indi bacila oko na Slobu Radanovića, pogledajte šta je uradila njemu pred očima: "On baš ide uz mene!"

Indi bacila oko na Slobu Radanovića, pogledajte šta je uradila njemu pred očima: "On baš ide uz mene!"

Telegraf pre 12 sati
Indi nije krila simpatije prema Radanoviću, kada je pred okupljenim medijima priznala da je on fizički potpuno njen tip muškarca. - Sloba je zaista tip kakav bih ja zamislila. Šteta što je zauzet, definitivno ide uz mene - rekla je Indi, a Sloba se pomalo postideo. - Hvala ti - rekao je Sloba koji nije znao kako da odreaguje, pa se samo zahvalio pevačici, bacio joj kosku i otišao u drugom pravcu. Indi je otkrila da je u avionu bila sa kolegom Desingericom, koji je… »
"Sloba Radanović je moj tip, definitivno ide uz mene" Poznata pevačica priznala simpatije prema Radanoviću

"Sloba Radanović je moj tip, definitivno ide uz mene" Poznata pevačica priznala simpatije prema Radanoviću

Kurir pre 12 sati
Otkrila je da je upravo on njen tip muškarca, a istakla je i da bi sa njim uvek mogla da ode na saher tortu. "Ja ne nalazim piletinu, ja je pronađem. Imam udvarače, najbolje se osećam u ovim godinama, uglavnom mi se mlađi udvaraju. Mora da bude energičan i da prati moju energiju. Sloba uvek može da me izvede na saher tortu“, rekla je Indi Aradinović nakon što je, tokom njenog intervjua, pored nje prošao pevač Sloba Radanović. Pevačica je potom bez zadrške nastavila… »

Vesti dana »