Povezane vesti

Uroš Račić: "Igrao sam sa Terzom, karijeru bih voleo da završim u Zvezdi"

Uroš Račić: "Igrao sam sa Terzom, karijeru bih voleo da završim u Zvezdi"

Telegraf pre 14 sati
Ipak, nisu samo igrice nešto o čemu je on pričao. - Naš sledeći gost je Uroš Račić, fudbaler i reprezentativac koji je tokom karijere nosio dresove Crvene zvezde, Valensije, Tenerifa, Famalikaa, Brage, Sasuola i Vest Bromvič Albiona, dok danas igra za Aris iz Soluna Uroš, logično, u Linked ne dolazi samo zbog fudbala! Račić je veliki ljubitelj CS-a, igre koja mu je već godinama jedan od glavnih hobija! Još tokom perioda u Valensiji otvoreno je pričao o tome kako… »
Račić otkrio veliku želju: "Voleo bih da završim karijeru u Crvenoj zvezdi"!

Račić otkrio veliku želju: "Voleo bih da završim karijeru u Crvenoj zvezdi"!

Kurir pre 6 sati
Srpski vezista gostovao je u podkastu "Linked" na TV Arena Esport, gde je, osim fudbala, govorio i o svojoj velikoj ljubavi prema popularnoj igri "Counter-Strike". Račić je otkrio i sa kojim je srpskim reprezentativcima svojevremeno delio partije na serveru. - Igrao sam pre sa Živkovićem (Andrija), što je u PAOK-u i reprezentaciji. Igrao sam sa Joveljom (Dejan Joveljić), igrao sam čini mi se i neki gejm sa Terzom (Aleksom Terzićem) - rekao je Račić. Ipak, najviše… »
Izgleda da se neka vrata nikada ne zatvore do kraja: Uroš Račić želi da se vrati na „Marakanu“?!

Izgleda da se neka vrata nikada ne zatvore do kraja: Uroš Račić želi da se vrati na „Marakanu“?!

Hot sport pre 12 sati
Srpski vezista bio je gost podkasta „Linked“ na TV Arena Esport, gde se, osim fudbalskih tema, pričalo i o njegovoj velikoj ljubavi prema Counter-Strikeu. Račić je poznat kao veliki ljubitelj ove igre, a još tokom perioda u Valensiji govorio je da slobodno vreme često koristi za igranje CS-a sa prijateljima. Ipak, deo razgovora koji bi posebno mogao da privuče pažnju navijača Crvene zvezde tiče se njegove želje za završetkom karijere. Račić je bez mnogo… »
"Voleo bih da završim karijeru u Crvenoj zvezdi"

"Voleo bih da završim karijeru u Crvenoj zvezdi"

B92 pre 12 sati
Račić je poznat i kao veliki ljubitelj Counter-Strikea, a upravo je esport bio jedna od tema razgovora. Srpski fudbaler svojevremeno je govorio da je tokom boravka u Valensiji slobodno vreme na pripremama često provodio uz popularnu "pucačinu". U razgovoru je otkrio i sa kojim je srpskim reprezentativcima delio partije na serveru. "Igrao sam pre sa Živkovićem (Andrija), što je u PAOK-u i reprezentaciji. Igrao sam sa Joveljom (Dejan Joveljić), igrao sam čini se i… »

Vesti dana »