Povezane vesti

VIDEO Đoković može da bude i trener: Pogledajte kako je savetovao veliku Sabalenkinu protivnicu

VIDEO Đoković može da bude i trener: Pogledajte kako je savetovao veliku Sabalenkinu protivnicu

Nova pre 15 sati
Najveći ikada se ove godine vratio na mesto velikih uspeha - Peking. Tamo se od 30. septembra do 6. oktobra održava turnir iz serije 500. Na istom mestu je i Iga Švjontek, nekada najbolja teniserka sveta, koja je sada dobila priliku da on Novaka nauči nešto bitno. Najviše saveta Đoković je Poljakinji dao na temu riterna, odnosno pozicije pri vraćanju servisa. "Kao što sam rekao, imam malo širi stav ovako, trudim se da malo otvorim stopala, trudim se da malo više… »
Đoković savetuje bivšu No.1: "Trener mi je ovde - osećam pritisak" VIDEO

Đoković savetuje bivšu No.1: "Trener mi je ovde - osećam pritisak" VIDEO

B92 pre 20 sati
Đoković je Poljakinji davao savete, čini se u domenu riterna i pozicije pri vraćanju servisa. "Kao što sam rekao, imam malo širi stav ovako, trudim se da malo otvorim stopala, trudim se da malo više otvorim. Kad sam bio mlađi, stajao sam malo više ovako. Ponekad, pre pet, šest godina, bio sam ovde. A sada sam ovde", objasnio je Đoković. Vratio se svom treningu, uz šalu da ga Viktor Troicki želi potpuno posvećenog. "Razgovaraćemo još. Moj trener je osećam ovde.… »

Vesti dana »