Povezane vesti

Silvija Nedeljković izašla iz bolnice sa blizancima: Slavilo se do zore, oglasio se otac! Pevala ova pevačica

Silvija Nedeljković izašla iz bolnice sa blizancima: Slavilo se do zore, oglasio se otac! Pevala ova pevačica

Telegraf pre 1 dan
Silvija se porodila 21. septembra, a tim povodom je organizovano veliko slavlje u porodici. Ponosni tata, bivši fudbaler Saša Stamenković, oglasio se i otkrio da je sa svojim najbližima slavio do jutra. Kako je otkrio, sačekao je sa slavljem dok Silvija sa bebama nije izašla iz porodilišta. - Pre svega, želim da se zahvalim Silviji što mi je podarila dva anđela. Nisam hteo da slavim dok ona i deca ne izađu iz bolnice, a kada se desilo da konačno stignu kući, ja sam… »
"Nisam hteo da slavim dok ona i deca ne izađu iz bolnice" Muž Silvije Nedeljković do jutra lumpovao nakon rođenja blizanaca…

"Nisam hteo da slavim dok ona i deca ne izađu iz bolnice" Muž Silvije Nedeljković do jutra lumpovao nakon rođenja blizanaca…

Blic pre 1 dan
Silvija je otvoreno pričala o teškoćama i procesu vantelesne oplodnje Pevačica Silvija Nedeljković porodila se 21. septembra i na svet donela blizance - Stašu i Boška, a tim povodom je sinoć organizovanje slavlje u Lučanima. Tim povodom se oglasio ponosni tata Saša Stamenković koji je sa porodicom i prijateljima slavio do jutra. Dok se Silvija sa bebama nalazi u Beogradu, Saša je sa porodicom, prijateljima i meštanima proslavio sinoć dolazak prinova u porodicu. On… »
"Hvala Silviji što mi je rodila dva anđela" Oglasio se Saša Stamenković nakon proslave koju je priredio u Lučanima: Obratio se…

"Hvala Silviji što mi je rodila dva anđela" Oglasio se Saša Stamenković nakon proslave koju je priredio u Lučanima: Obratio se…

Kurir pre 1 dan
On se oglasio za medije i podelio utiske sa proslave. Dok se Silvija sa bebama nalazi u Beogradu, Saša je sa porodicom, prijateljima i meštanima proslavio sinoć dolazak dva nova člana porodice. Slavlje je trajalo do ranih jutarnjih sati, a Saša nije krio sreću zbog prinova. Onje otkrio zašto je sa proslavom sačekao da Silvija i bebe izađu iz bolnice, kao i koliko mu znači što su ljudi iz njegovog kraja rođenje blizanaca doživeli kao sopstvenu radost. - Pre svega,… »

Vesti dana »