Povezane vesti
Poznata Srpkinja optužila pevača za nasilje, on šokirao: "Dete nije bilo moje", spomenuo i prostituciju
Mondo pre 1 dan
Njegova bivša devojka, Ružica Veljković, optužila ga je da ju je tukao dok je bila u drugom stanju sa njim, a on je posle toga nestao sa scene. Tokom učešća u "Farmi 4" 2013. godine Aki je uplovio u vezu sa manekenkom Sarom Trajanović, a potom sa Ružicom Veljković, koja je u tom periodu bila članice grupe "Models". Pre nego što je ušla u "Parove 3" 2015. godine raskinula je sa Akijem, a onda je u rijalitiju iznela skandalozne detalje iz njihove veze. Ona je tvrdila… »
"Dobijala sam batine, razvlačio me po patosu" Poznata Srpkinja optužila pevača za nasilje, on šokirao: "Dete nije bilo moje.."…
Kurir pre 1 dan
Njegova bivša devojka, Ružica Veljković, optužila ga je da ju je tukao dok je bila u drugom stanju sa njim, a on je posle toga nestao sa scene. Naime, tokom učešća u "Farmi 4" 2013. godine Aki je uplovio u vezu sa manekenkom Sarom Trajanović, a potom sa Ružicom Veljković, koja je u tom periodu bila članice grupe " Models". Pre nego što je ušla u "Parove 3" 2015. godine raskinula je sa Akijem, a onda je u rijalitiju iznela skandalozne detalje iz njihove veze. Ona je… »
Vesti dana »
Incident na Novom Beogradu: Šapić optužen za fizički napad na odbornicu
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 161 povezana
Uživamo u suncu do ovog datuma, evo kad nam stiže prava jesen: Čubrilo donosi prognozu za prvi deo oktobra
Mondo pre 56 minutajoš 39 povezanih
Oglasio se Wizz Air: Evo šta će biti sa bazom u Beogradu i letovima tokom zime
Telegraf pre 1 minutjoš 19 povezanih
Tragedija u Slovačkoj: Učenik napao nožem nastavnice i učenicu
Naslovi.ai pre 51 minutajoš 15 povezanih