Povezane vesti

Zvizdić traži razjašnjenje navoda o mogućem upadu policije RS u Memorijalni centar Srebrenica

Zvizdić traži razjašnjenje navoda o mogućem upadu policije RS u Memorijalni centar Srebrenica

Slobodna Evropa pre 1 dan
Suljagić je u nedelju u više poruka na mreži X naveo da se priprema akcija protiv Memorijalnog centra i iznošenja dokumentacije iz njega, s dolaskom specijalnih policijskih snaga, transportera i medijskih ekipa iz Republike Srpske. Zvizdić je ocenio da takve najave predstavljaju krajnje ozbiljnu i duboko uznemiravajuću informaciju, koja zahteva odgovoran odnos svih nadležnih institucija, preneo je javni servis BHRT. "Domaća i međunarodna javnost ima pravo znati da… »
Suljagić: Postoje strukture u BiH koje me žele zatvoriti, a MCS diskreditovati

Suljagić: Postoje strukture u BiH koje me žele zatvoriti, a MCS diskreditovati

Serbian News Media pre 1 dan
Emir Suljagić, direktor Memorijalnog centra Srebrenica (MCS), izjavio je danas da postoje strukture u Bosni i Hercegovini (BiH), uključujući i one u Sarajevu, koje njega žele "strpati u zatvor", a MCS politički i institucionalno diskreditovati. „Računica je očigledna – mene treba strpati u zatvor, Memorijalni centar politički i institucionalno diskreditovati, a onda će, valjda, konačno moći staviti ruke i na ono što im je svih ovih godina izmicalo“, napisao je… »

Vesti dana »