Povezane vesti
"Bila sam svesna da ćemo da se ugušimo" Jovana Jeremić o traumi iz detinjstva, voditeljka gledala smrti u oči: To je instinkt…
Kurir pre 1 dan
Kako je istakla, oni su se kao mali zatvorili u vitrinu u kojoj stoji piće, zbog čega su ubrzo ostali bez vazduha i počeli da se guše. - Da mogu bacili bi me u septičku jamu, ali bih ja i iz septičke jame našla način da se izvučem. Kad sam bila mala zatvorila sam se sa svojim bratom u vitrinu za piće, tu nemaš vazduha. Počnem da se gušim, imala sam pet godina, to je istina. Moj brat Aca isto je počeo da se guši, isto pet godina. On je krenuo da gubi svest, ja sam… »
Jovana Jeremić se borila za život, umalo se ugušila sa bratom: Jezivi detalji borbe iz Ljiga
Telegraf pre 1 dan
Jedan trenutak učinio je da poznata voditeljka potpuno promeni način na koji danas posmatra život. Jovana Jeremić prisetila se događaja iz perioda kada je imala svega pet godina, kada je umalo tragično izgubila život. Jovana je otkrila da se kao dete, zajedno sa bratom Acom, iz radoznalosti našla u velikoj kafanskoj vitrini namenjenoj za odlaganje pića. Njihova bezazlena igra ubrzo se pretvorila u opasnu situaciju, jer su ostali zarobljeni u prostoru koji se… »
"Počela sam da se gušim, da mogu bacili bi me u septičku jamu" Jovana Jeremić se borila za život u rodnom Ljigu: Otkrila šta…
Blic pre 1 dan
Jovana trenutno uživa u ljubavi sa Milošem Stojanovićem Tigrom i vidi ga kao idealnog partnera i budućeg oca svog deteta. Trauma iz najranijeg detinjstva u rodnom Ljigu zauvek je promenila pogled na svet poznate voditeljke Jovane Jeremić. Ona je otkrila da je sa svega pet godina, usled dečje radoznalosti, zajedno sa bratom za dlaku izbegla pravu tragediju. Igrajući se, brat i ona su se zatvorili u veliku kafansku vitrinu za piće i ostali zarobljeni. Kako je reč o… »
Vesti dana »
Kreni- promeni najavio protest ispred Trećeg OJT, zbog puštanja Šapića nakon što je njihovoj odbornici polomio nos
Danas pre 4 satijoš 4 povezane
10.000 Severnokorejaca stiže u Rusiju? Ukrajina: Sprema se novi talas mobilizacije, Putin dodatno povećava vojsku
Kurir pre 4 satijoš 1 povezana
Švedska socijaldemokratska liderka odustala od formiranja vlade, zemlji preti politička blokada
Danas pre 10 satijoš 1 povezana
Konferencija “Ključni trendovi 2026” na Zlatiboru: Povezivanje finansija i privrede
Radio sto plus pre 5 minutajoš 1 povezana
Ronaldo ovo nije doživeo duže od 18 godina! Čekalo se 6.678 dana da se ovo dogodi...
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana