Povezane vesti

"Zatekla sam ga u liftu sa voditeljkom" Vesna Zmijanac o prevari bivšeg partnera: Planirali venčanje, ali jedan trenutak je…

"Zatekla sam ga u liftu sa voditeljkom" Vesna Zmijanac o prevari bivšeg partnera: Planirali venčanje, ali jedan trenutak je…

Kurir pre 9 sati
Vesna Zmijanac važila je za fatalnu ženu. Mnogi muškarci su uzdisali za njom, a pred oltar su je odveli samo Miroljub Aranđelović Kemiš i Vlada Jovanović, sa kojim ima ćerku Nikoliju Jovanović. Poslednji partner kojeg je Vesna Zmijanac predstavila u javnosti je biznismen Željko Rstić. Oni su dugo bili zajedno, ali se nisu rastali na lep način. Njihovu vezu obeležio je skandal kada je pevačica svog partnera uhvatila u prevari o čemu je i javno pričala. Tada je… »
"Zatekla sam ga u liftu naše zgrade sa voditeljkom" Vesna Zmijanac ostavila biznismena pred svadbu: Uhvatila ga u prevari sa…

"Zatekla sam ga u liftu naše zgrade sa voditeljkom" Vesna Zmijanac ostavila biznismena pred svadbu: Uhvatila ga u prevari sa…

Blic pre 8 sati
U autobiografiji je priznala i romansu sa profesorom matematike, što je šokiralo javnost. Vesna Zmijanac važila je za jednu od nafatalnijih pevačica naših prostora. Pored karijere, javnost je oduvek zanimao i njen ljubavni život. Ona je imala burnu vezu sa biznismenom Željkom Rstićem, a o raskidu je svojevremeno govorila. Vesna je rekla da je Željka uhvatila u prevari i to sa voditeljkom. - Dugo me je varao. Prethodne prevare je vešto skrivao, ali u poslednjoj sam… »

Vesti dana »