Povezane vesti

Milena Kačavenda stigla u elitu nakon teške operacije: Evo kako izgleda i šta kaže za Aneli i Filipa Cara

Milena Kačavenda stigla u elitu nakon teške operacije: Evo kako izgleda i šta kaže za Aneli i Filipa Cara

Blic pre 14 sati
Naglasila je da je raskid između Anđele Đuričić i Gastoza lažan i napravljen zbog priče o Filipu Caru. Poznata rijaliti učesnica Milena Kačavenda ponovo je u centru pažnje nakon što se uspešno oporavila od nedavne i veoma zahtevne operacije. Nju je u večerašnjoj emisiji ''Izbacivanje'', koja se uživo emituje na televiziji Pink, ugostila voditeljka "Elite" Dušica Jakovljević. Sudeći po sjajnom izgledu i energiji, Milena je u potpunosti spremna za povratak na male… »
Milena Kačavenda stigla u Elitu: Evo kako izgleda nakon teške operacije, kad se pojavila svi u čudu

Milena Kačavenda stigla u Elitu: Evo kako izgleda nakon teške operacije, kad se pojavila svi u čudu

Telegraf pre 15 sati
Milena Kačavenda je nedavno imala zahtevnu operaciju, a sada se oporavila i spremna je da se vrati na male ekrane. - Milena, kako ti se dopada Laura? Da li te podseća na nekoga? - upitala je Dušica Milenu na početku razgovora. - Sviđa mi se njena iskrenost, podseća me na Enu Čolić. Baš mi se sviđa. Ne obraća pažnju na kamere. Jedina mi je trenutno interesantna. Ne bih da joj zameram ništa, tek je početak. Intrigantna je i smatram da je totalno spontana - rekla je… »
Anđela i Car bili intimni?! Bivša rijaliti učesnica otkrila šta su radili na moru

Anđela i Car bili intimni?! Bivša rijaliti učesnica otkrila šta su radili na moru

Kurir pre 21 sat
Dok je bila učesnica, otvoreno je govorila o svemu što se dešava pred kamerama, a sada budno prati i dešavanja u " Eliti 10". Ovog puta otkrila je sočne detalje o aktuelnim odnosima, a posebno se osvrnula na Filipa Đukića, Filipa Cara i Aneli Ahmić. "Đukić se sjeao, prnuo je u čabar, a ja sam mu sve rekla. Što se tiče Cara, to je sve rijaliti igra, a Aneli ne privlači Đukić, a ona živi od priče, tako da joj je sve ovo priča", rekla je Milena za Pink, pa dodala:… »

Vesti dana »