Povezane vesti
Bivši menadžer se distancirao od Sitija: "Njihov problem, ne moj"
B92 pre 1 dan
Selektor Italije, koji je Siti vodio od 2009. do 2013. godine, odbacio je bilo kakvu ličnu odgovornost i čak osporio način na koji se predstavlja ishod procesa. "Ne mislim da je Mančester siti proglašen krivim, upravo suprotno. To nije problem koji se mene tiče i nije ništa novo. Mančester siti nije kriv, a što se tiče dvostrukog ugovora, to nije moj problem. Ako je ičiji, onda je njihov", rekao je Mančini. Njegovo ime pojavljuje se u slučaju zbog navoda koji se… »
Manćini o slučaju Mančester sitija: To nije moj problem
Sport klub pre 2 dana
Mančester siti se već duže vreme suočava sa optužbama za kršenje finansijskih pravila Premijer lige, a među pitanjima koja su se pojavila tokom postupka našao se i ugovor tadašnjeg menadžera Manćinija. Italijanski stručnjak, međutim, nije želeo previše da se bavi tom temom. „Ne verujem da je Mančester siti proglašen krivim, naprotiv. To nije problem koji se tiče mene, a nije ni nešto novo. Mančester siti nije kriv, a što se tiče duplog ugovora, to nije moj problem,… »
Vesti dana »
VIDEO Sava Manojlović pozvao građane da sutra dođu ispred Tužilaštva na Novom Beogradu: Tražićemo pokretanje krivičnog postupka protiv Šapića i njegov pritvor
Nova pre 3 satajoš 4 povezane
10.000 Severnokorejaca stiže u Rusiju? Ukrajina: Sprema se novi talas mobilizacije, Putin dodatno povećava vojsku
Kurir pre 4 satijoš 1 povezana
Pobedili, pa zapeli! Švedska levica osvojila većinu, ali Anderson ne može da formira vladu, sada je Ulf na potezu! Mogući novi izbori?
Kurir pre 4 satijoš 1 povezana
Na Zlatiboru počela konferencija o povezivanju finansijskog i realnog sektora
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Ronaldo ovo nije doživeo duže od 18 godina! Čekalo se 6.678 dana da se ovo dogodi...
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana