Povezane vesti
Teniserke Češke osvojile titulu na Bili Džin King kupu
Danas pre 2 dana
Reprezentaciji Češke je ovo ukupno 12. osvojena titula na Bili Džin King kupu. Prednost selekciji Češke u finalnom duelu donela je Karolina Muhova pobedom nad Anhelinom Kalininom posle dva seta, 6:2, 6:3, da bi do pobede reprezentacija Češke došla trijumfom Linde Noskove nad Elinom Svitolinom posle takođe dva seta, 6:3, 7:6. div id=“sports-mode-widget-tennisStatistics-srsport_event75081448-tennis-true-light-full-width-fit-content-srp“ style=“width: 100%; min-width:… »
Najbolje na Vimbldonu, najbolje na Bili Džin King kupu
Sport klub pre 1 dan
U Londonu su to postigle kao rivalke – Noskova je u finalu savladala Muhovu – a u Šenženu su to uspele kao tim. Češka je u finalu maksimalnim rezultatom savladala Ukrajinu – 2:0. Prvo je Muhova nadigrala Anhelinu Kaljinjinu sa 6:2, 6:3, da bi potom Noskova bila bolja od Eline Svitoline sa 6:3, 7:6 (7:5). – Ovo je šlag na torti za mene posle svega što sam postigla u ovoj sezoni – istakla je Muhova.- Moj san je bio da podignem ovaj trofej. Posle prilično lake pobede… »
Vesti dana »
EPS upozorio na internet prevaru: Građanima stižu lažne poruke sa računima za električnu energiju
Forbes pre 5 satijoš 23 povezane
Incident na Novom Beogradu: Šapić optužen za fizički napad na odbornicu
Naslovi.ai pre 23 minutajoš 184 povezane
U Srbiji se razvija projekat za 4,67 tona zlata godišnje. Australijska kompanija otvara rudnik na Rogozni, ima i bakra (video)
Dnevnik pre 3 satajoš 8 povezanih
Agencija: Najjeftinije grejanje stana na drva i prirodni gas, najskuplje električnom energijom
Serbian News Media pre 6 satijoš 14 povezanih