Povezane vesti

Akne i mitiseri: Pet saveta stručnjaka za jednostavnu negu kože tinejdžera

BBC News pre 11 sati
Društvene mreže podstiču trend „besprekornog tena“ i složenih rutina za postizanje „blistavog tena“ ( glass skin) među tinejdžerima. Pritom mnogi savete influensera iz popularnih „ Get Ready With Me“ ( GRWM - Spremite se s mnom) videa stavljaju ispred preporuka stručnjaka. Ali da li je tinejdžerima zaista potrebna rutina nege kože od više koraka? „Jedan od najzabrinjavajućih uticaja društvenih mreža jeste neprekidno izlaganje nerealnim… »

Južne vesti pre 11 sati
Pritom mnogi savete influensera iz popularnih „ Get Ready With Me“ ( GRWM – Spremite se s mnom) videa stavljaju ispred preporuka stručnjaka. Ali da li je tinejdžerima zaista potrebna rutina nege kože od više koraka? „Jedan od najzabrinjavajućih uticaja društvenih mreža jeste neprekidno izlaganje nerealnim standardima lepote“, kaže Džonatan Kentli, doktor dermatologije. Dodaje da je pregledao hiljade pacijenata i da do sada nikad nije video čoveka sa „blistavim… »

Danas pre 11 sati
Pritom mnogi savete influensera iz popularnih „ Get Ready With Me“ ( GRWM – Spremite se s mnom) videa stavljaju ispred preporuka stručnjaka. Ali da li je tinejdžerima zaista potrebna rutina nege kože od više koraka? „Jedan od najzabrinjavajućih uticaja društvenih mreža jeste neprekidno izlaganje nerealnim standardima lepote“, kaže Džonatan Kentli, doktor dermatologije. Dodaje da je pregledao hiljade pacijenata i da do sada nikad nije video čoveka sa „blistavim… »

Radio 021 pre 11 sati
Getty Images Više od 80 odsto tinejdžera uzrasta od 13 do 18 godina ima akne tokom tinejdžerskih godina Društvene mreže podstiču trend „besprekornog tena“ i složenih rutina za postizanje „blistavog tena“ ( glass skin) među tinejdžerima. Pritom mnogi savete influensera iz popularnih „ Get Ready With Me“ ( GRWM - Spremite se s mnom) videa stavljaju ispred preporuka stručnjaka. Ali da li je tinejdžerima zaista potrebna rutina nege kože od više koraka? „Jedan od… »

Vesti dana »