Povezane vesti
Kimih mora da napusti Nemačku pred Srbiju: "Nadao sam se do poslednjeg momenta da ću ostati"
Mondo pre 1 sat
Njegov odlazak je unapred planiran u sklopu odluke selektora Jirgena Klopa da pruži šansu svim igračima. "Do poslednjeg trenutka sam se nadao da ću ostati i naravno da bih voleo da ostanem, ali razumem da trener jednostavno želi da upozna i neke druge momke... To je od početka bio plan - da imamo veliki kadar i da jednom napravimo kompletnu rotaciju. Zato ću od kuće navijati i držati palčeve", rekao je Kimih posle utakmice. Nemcu su podbacili i u prva dva meča pod… »
Klop promenio tim za Srbiju - Nemačka bez nekoliko asova čeka Orlove
Večernje novosti pre 1 sat
AP Photo/Matthias Schrader) Fudbalska reprezentacija Srbije sa dva poraza je otvorila takmičenje u A Diviziji Lige nacija, bodove iz Beograda odnele su Grčka (1:2) i Holandija (1:2), a tek slede teška gostovanja. "Orlovi" u 3. kolu grupe 2 gostuju u Minhenu (četvrtak, 20.45), a domaćin će ih dočekati u prilično izmenjenom sastavu. Selekcija Nemačke na kontu ima samo bod iz duela sa "lalama" (1:1), dok su ih "heleni" iznenadili i uzeli im ceo plen (2:1). S obzirom… »
Jirgen Klop promenio pola tima Nemačke: Sa skroz drugim igračima ide na Srbiju
Mondo pre 2 sata
I to u Minhenu, u četvrtak 1. oktobra. Da stvar bude gora po "orlove" - i Nemci su na novom početku i važno im je da podignu moral koji se nije popravio ni dolaskom Jirgena Klopa, koga su već počele da kritikuju legende nemačkog fudbala poput Bastijana Švajnštajgera. Zbog toga je Klop odmah digao glas, počeo je da brani svoje reprezentativce, dok je napravio veliki broj promena za "finale" sa Srbijom, kako je nazvao predstojeći meč na "Alijanc areni". Zbog novog… »
Klop stao ispred svojih igrača: Selektor Nemačke ne beži od kritika posle očajnog starta!
Hot sport pre 1 sat
Ipak, Jirgen Klop ne želi da odgovornost prebacuje na svoje fudbalere, već je posle poraza od Grčke jasno poručio da će udarac javnosti prvo morati da primi on. Novi selektor Nemačke debitovao je remijem 1:1 protiv Holandije, ali je već u drugom susretu doživeo prvi poraz na klupi. Grčka je u Augzburgu slavila sa 1:0, a jedini pogodak postigao je Dimitris Kurbeliš u 74. minutu. Takav početak nove ere nije naišao na odobravanje javnosti, posebno zbog činjenice da je… »
Jirgen Klop odgovorio Bastijanu Švajnštajgeru: "Kritikujte mene, momke ostavite na miru"
Mondo pre 3 sata
Nakon dva meča u kojima je njegov tim ostao bez pobede javnosti se obratio Jirgen Klop. Već smo čuli mnogo kritika na račun njegovog tima, pa je recimo Bastijan Švajnštajger istakao da Nemačka nema dovoljno kvalitetnih igrača kao u nekim prethodnim generacijama. Stao je ispred svojih fudbalera i preuzeo krivicu selektor ovoga puta. "Nema razloga da padam u depresiju i da govorim da smo jako loši, mada nismo ni previše dobri. Ne želim da sada donosimo konačne odluke… »
Jovanović istakao da je Grčka kroz patnju ispisala istoriju
Euronews pre 6 sati
Talentovani tim selektora Ivana Jovanovića odigrao je novu dobru utakmicu u UEFA Ligi nacija, iskorstila je svoju priliku i odbranila tri boda koji su ih posle beogradskog trijumfa postavili na čelu A Divizije Grupe 2. Taj pogodak Kurbelisa u 74. minutu, uz dosta sreće bio je nagrada za veliki trud koji su ekipno prikazali na stadionu u Augzburgu. Jovanović i igrači Grčke umeli su u svlačionici da proslave trijumf, ali srpski stručnjak na čelu "Helena" prilično… »
"Ne znam kako ćemo protiv Srbije": Fijasko Klopa na debiju u Nemačkoj, onda frapirao rečima pred dolazak "orlova"
Nova pre 6 sati
Bio je to prvi Klopov meč pred domaćim navijačima otkako je preuzeo reprezentaciju, ali i istorijski rezultat za Grke, koji su prvi put uspeli da savladaju Nemačku. „Takav je fudbal. Remi večeras bih lako prihvatio, ali poraz – to je surovo. Mislim da to nismo zaslužili, ali ipak se desilo i tu smo gde smo. Grčka je imala plan za večerašnju utakmicu. Moramo više da verujemo u ono što radimo. Kada to budemo uradili, stvari će biti dobre“, rekao je Klop za UEFA.… »
Jirgen Klop analizirao poraz od Grčke, pa progovorio o meču sa Srbijom: "Ne znam kako ćemo..."
Telegraf pre 1 sat
Posle remija sa Holandijom u prvom meču, Nemci su doživeli novi udarac, pošto je Grčka slavila u Augzburgu sa 1:0. Junak istorijske pobede gostiju bio je Dimitris Kurbelis. Grčki vezista je u 74. minutu šutirao sa ivice kaznenog prostora, lopta je na putu do gola zakačila Džošuu Kimiha, promenila pravac i završila iza leđa nemačkog golmana. Klop nije skrivao razočaranje nakon utakmice, posebno zbog načina na koji je njegov tim ostao bez bodova. - Takav je fudbal.… »
Klop: "Surov poraz, ne znam kako protiv Srbije" VIDEO
B92 pre 2 sata
Posle remija sa Holandijom (1:1), njegov tim je u drugom meču doživeo poraz na svom terenu, pošto je Grčka u Augzburgu slavila rezultatom 1:0. Jedini gol na utakmici postigao je Dimitris Kurbeliš u 74. minutu. Vezista je šutirao sa ivice kaznenog prostora, lopta je na putu do gola zakačila Džošuu Kimiha i promenila pravac, pa je završila u mreži. Klop nije krio razočaranje posle utakmice. "Takav je fudbal. Remi bih lako prihvatio, ali poraz – to je surovo. Mislim… »
"Ne znam kako ćemo protiv Srbije": Klop razočaran porazom Nemačke od Grčke
RTS pre 5 sati
Klop je tako pretrpeo prvi poraz od kada je preuzeo nemačku reprezentaciju. Njegov tim sada očekuju dva nova duela, a prvi je već 1. oktobra protiv Srbije na "Alijanc areni" u Minhenu. "Takav je fudbal. Remi večeras bih lako prihvatio, ali poraz – to je surovo. Mislim da to nismo zaslužili, ali ipak se desilo, i tu smo gde smo. Grčka je imala plan za večerašnju utakmicu. Moramo više da verujemo u ono što radimo. I u tom trenutku, stvari će biti dobre", rekao je… »
Klop doživeo šok, pa poručio: Ne znam kako ćemo protiv Srbije!
Kurir pre 5 sati
Grčka je tako prvi put u istoriji savladala Nemačku. Za Klopa je to bio prvi poraz otkako je preuzeo reprezentaciju Nemačke, ali mnogo važnije od samog rezultata jeste ono što sada sledi - Srbija! Nemačku već 1. oktobra u Minhenu očekuje duel sa "Orlovima", a Klop je posle poraza od Grčke jasno stavio do znanja da će napraviti velike promene u ekipi. "Promenićemo sastav, promenićemo tim", poručio je Klop, uz objašnjenje da će nova grupa igrača morati ponovo da se… »
Švajnštajger šokirao Nemce pred Srbiju! "Nismo više vrhunska reprezentacija, stigli smo do prosečnosti!"
Kurir pre 5 sati
Jedan od najglasnijih bio je legendarni Bastijan Švajnštajger, koji je bez uvijanja govorio o trenutnom stanju reprezentacije - i to pred duel sa Srbijom. Nemačka je u Augsburgu izgubila od Grčke 0:1, a Švajnštajger, koji je za "ARD" bio stručni konsultant, nije imao mnogo dilema kada je trebalo da opiše ono što je video. "Više nismo vrhunska reprezentacija. Stigli smo do prosečnosti. Više nemamo takve igrače koji prave razliku", rekao je Švajnštajger posle… »
Bastijan Švajnštajger kritikuje pred Srbiju: "Nemačka postala prosečan tim, sve nam zavisi od jednog igrača"
Mondo pre 7 sati
Druga loša vest je ta da se Klopova Nemačka već suočava sa teškim kritikama, koje je izrekao i Bastijan Švajnštajger (42), nekadašnji "srpski zet" i šampion sveta iz Brazila 2014. godine. "Više nismo vrhunska reprezentacija. Stigli smo do prosečnosti. Više nemamo takve igrače koji prave razliku", rekao je on za televiziju ARD, na kojoj je stručni konsultant. Švajnštajger je ocenio da je u ovom trenutku najveći problem Nemačke njena loša organizacija igre, odnosno… »
Liga nacija: Grčka na gostovanju pobedila Nemačku, Portugal u Oslu savladao Norvešku
Danas pre 14 sati
Pobednički gol za Grčku, koju sa klupe vodi srpski trener Ivan Jovanović, postigao je Dimitrios Kurbelis u 74. minutu. Grčka vodi u Grupi A2 sa maksimalnih šest bodova, druga je Holandija sa četiri boda, trećeplasirana Nemačka ima jedan bod, dok je Srbija poslednja bez bodova. U sledećem kolu, koje je na programu 1. oktobra, Grčka dočekuje Holandiju, a Nemačka u Minhenu igra protiv Srbije. Portugal je u Oslu pobedio Norvešku sa 2:1, u utakmici drugog kola Grupe A4… »
Vesti dana »
Grupa Stav: Abolicijom montiranog postupka nećete dobiti još jedan politički poen
Serbian News Media pre 2 satajoš 28 povezanih