Povezane vesti

"E moj Andrija, živote moj, bacili ti stvari u kontejner" Mala Cana se oglasila nakon haosa sa ćerkama pokojnog muža (foto)

"E moj Andrija, živote moj, bacili ti stvari u kontejner" Mala Cana se oglasila nakon haosa sa ćerkama pokojnog muža (foto)

Kurir pre 22 sata
Ona je prvo za Kurir otvoreno govorila o situaciji koja ju je, kako kaže, veoma potresla, a posebno ju je pogodilo to što se sve dogodilo pre ostavinske rasprave, a sad se oglasila i na društvenoj mreži Instagram. - E, moj Andrija, dušo moja mila. Volela bih da si pored mene, ali ne i da gledaš tugu i bruku koja se dešava. Živote moj, bacaju se i izbacuju tvoje stvari iz tvoje kuće u Beogradu, u kontejnere, na Krstovdan. Zar baš ništa nikome nije sveto? Da li se… »
"Moj Andrija, na Krstovdan ti bacaju stvari pored kontejnera": Mala Cana se ponovo oglasila posle optužbi

"Moj Andrija, na Krstovdan ti bacaju stvari pored kontejnera": Mala Cana se ponovo oglasila posle optužbi

Mondo pre 21 sat
Ona se ovim povodom oglasila i na Instagramu, gde je podelila slike stvari na ulici, iza reda kontejnera i obratila se pokojnom suprugu. "E moj Andrija, dušo moja mila. Volela bih da si pored mene, ali ne i da gledaš tugu i bruku šta se dešava. Živote moj baca se, izbacuju se tvoje stvari iz tvoje kuće u Beogradu u kontejnere na Krstovdan. Zar baš ništa nikom nije sveto, da li se iko Boga boji? Znam da si povređen gledajući od gore sa neba kao i ja. Milo moje samo… »
"Izbacuju se tvoje stvari iz kuće u kontejner": Mala Cana udarila na Bajićeve ćerke, drama ispred kuće

"Izbacuju se tvoje stvari iz kuće u kontejner": Mala Cana udarila na Bajićeve ćerke, drama ispred kuće

Telegraf pre 21 sat
Naime, Mala Cana je udarila na ćerke svog pokojnog muža, pa otkrila da su njegove stvari izbacili pored kontejnera. Cana je podelila fotografije stvari koje se nalaze pored kontejnera na svom Instagramu, a za koje tvrdi da su pripadale njenom bivšem suprugu. - E moj Andrija, dušo moja mila. Volela bih da si pored mene ali ne i da gledaš tugu i bruku šta se dešava. Živote moj baca se, izbacuju se tvoje stvari iz tvoje kuće u Beogradu u kontejnere na Krstovdan. Zar… »
„Izbacuju mu stvari na Krstovdan“: Mala Cana objavila slike haosa na ulici – zaostavština pokojnog Andrije Bajića bačena pored…

„Izbacuju mu stvari na Krstovdan“: Mala Cana objavila slike haosa na ulici – zaostavština pokojnog Andrije Bajića bačena pored…

Nova pre 21 sat
Pevačica je na svom Instagram profilu objavila fotografije stvari ostavljenih pored kontejnera, tvrdeći da su pripadale njenom bivšem suprugu dok je i ranije iznosila optužbe na račun ćerki pokojnog Andrije Bajića. - E moj Andrija, dušo moja mila. Volela bih da si pored mene ali ne i da gledaš tugu i bruku šta se dešava. Živote moj baca se, izbacuju se tvoje stvari iz tvoje kuće u Beogradu u kontejnere na Krstovdan. Zar baš ništa nikom nije sveto, da li se iko Boga… »
"E moj Andrija, na Krstovdan ti izbacuju stvari" Mala Cana se oglasila nakon haosa sa ćerkama pokojnog muža: "Tuga i bruka"

"E moj Andrija, na Krstovdan ti izbacuju stvari" Mala Cana se oglasila nakon haosa sa ćerkama pokojnog muža: "Tuga i bruka"

Blic pre 22 sata
Ona ih je optužila da su izbacile stvari pokojnog oca pored kontejnera, a sada se tim povodom ponovo oglasila. Cana je na svom Instagramu podelila fotografije stvari koje se nalaze pored kontejnera, a za koje tvrdi da su pripadale njenom bivšem suprugu. - E moj Andrija, dušo moja mila. Volela bih da si pored mene ali ne i da gledaš tugu i bruku šta se dešava. Živote moj baca se, izbacuju se tvoje stvari iz tvoje kuće u Beogradu u kontejnere na Krstovdan. Zar baš… »
"Bacile su njegove stvari pored kontejnera": Mala Cana otišla do kuće pokojnog muža, evo kakav je prizor zatekla

"Bacile su njegove stvari pored kontejnera": Mala Cana otišla do kuće pokojnog muža, evo kakav je prizor zatekla

Mondo pre 23 sata
Pevačica je rekla da ju je potresla ova situacija, kao i činjenica da se sve dogodilo pre ostavinske rasprave. "Danas je praznik Krstovdan i ja sam otišla na groblje svog supruga. Tamo su mi prijatelji rekli da Andrijine ćerke izbacuju njegove stvari iz kuće.Nakon groblja sam otišla kod komšije koji je preko puta i prosto nisam mogla da verujem da se to dešava, da se njegove stvari tako izbacuju na ulicu. To je za mene strašno, ne mogu da verujem da čak nije prošla… »

Vesti dana »