Povezane vesti

"Muškarci u Srbiji me neće voleti zbog ove izjave": Nina Seničar o običaju da muž pije s društvom dok se žena porađa

"Muškarci u Srbiji me neće voleti zbog ove izjave": Nina Seničar o običaju da muž pije s društvom dok se žena porađa

Mondo pre 20 sati
Par godinama živi u Los Anđelesu u luksuznoj vili od 4,5 miliona dolara, a ona je jednom prilikom govorila o svojim stavovima na temu muško - ženskih odnosa. Nina je rekla da je svesna da će je muškarci osuditi zbog izjave, ali da ona prosto ne razume kako mogu da se vesele dok im je žena u porodilištu. "Jako me sad neće voleti muškarci u Srbiji, ali meni je nezamislivo da se žena porađa, a da si ti u kafani, piješ sa društvom i da si posle mrtav pijan. Ne krivim… »
"Nezamislivo mi je da se žena porađa, a muž mrtav pijan u kafani sa društvom": Naša glumica oštro o muškarcima

"Nezamislivo mi je da se žena porađa, a muž mrtav pijan u kafani sa društvom": Naša glumica oštro o muškarcima

Nova pre 11 sati
Glumica Nina Seničar u braku je sa holivudskim glumcem Džejmsom Elisom sa kojim ima dvoje dece. Par godinama živi u Los Anđelesu u luksuznoj vili od 4,5 miliona dolara, a ona je jednom prilikom govorila o svojim stavovima na temu muško - ženskih odnosa. Nina je rekla da je svesna da će je muškarci osuditi zbog izjave, ali da ona prosto ne razume kako mogu da se vesele dok im je žena u porodilištu. "Jako me sad neće voleti muškarci u Srbiji, ali meni je nezamislivo… »
"Muškarci u Srbiji me neće razumeti" Naša glumica se udala za milionera, pa otkrila šta mužu ne bi oprostila

"Muškarci u Srbiji me neće razumeti" Naša glumica se udala za milionera, pa otkrila šta mužu ne bi oprostila

Kurir pre 18 sati
Kako kaže, njen suprug Džej Elis bio je uz nju tokom porođaja i od početka je želeo da ravnopravno učestvuje u brizi o deci. Nina se ne libi da kaže šta misli o običaju da muškarci odu u kafanu dok im se partnerka porađa. U podkastu „Jednostavno roditelji“ priznala je da očekuje osudu, ali joj je teško da razume kako neko može da slavi dok mu žena prolazi kroz jedan od najvažnijih i najtežih trenutaka u životu. Pogledajte u galeriji njene fotografije sa suprugom:… »
"Muškarci u Srbiji me neće voleti zbog ove izjave" Naša glumica se udala za milionera, pa otkrila šta mužu ne bi oprostila…

"Muškarci u Srbiji me neće voleti zbog ove izjave" Naša glumica se udala za milionera, pa otkrila šta mužu ne bi oprostila…

Blic pre 22 sata
Istakla je da su neki očevi zaista posvećeni, dok druge kritikuje jer nikada nisu promenili pelenu svom detetu. Glumica Nina Seničar u braku je sa holivudskim glumcem Džejmsom Elisom sa kojim ima dvoje dece. Par godinama živi u Los Anđelesu u luksuznoj vili od 4,5 miliona dolara, a ona je jednom prilikom govorila o svojim stavovima na temu muško - ženskih odnosa. Nina je rekla da je svesna da će je muškarci osuditi zbog izjave, ali da ona prosto ne razume kako mogu… »

Vesti dana »