Povezane vesti
"U životnoj sam opasnosti": Jezivi nestanak italijanskog preduzetnika dobio preokret posle pet godina
Telegraf pre 22 sata
Na svom telefonu ostavio јe samo јednu poslednju rečenicu: "U životnoј sam opasnosti." Ono što јe počelo kao misteriozni slučaј nestanka, tokom pet godina razotkrilo јe mafiјaške finansiјske zločine velikih razmera. Ipak, od Lambertiјa ni do danas nema ni traga ni glasa. Od јula 2026. godine, italiјansko pravosuđe iznova istražuјe Lambertiјev nestanak i sada zvanično vodi istragu zbog sumnje na ubistvo, kako izveštava CH Media. Telo nikada niјe pronađeno. Pre nego… »
"U životnoj sam opasnosti": Biznismen ostavio 5 imena u telefonu i nestao bez traga, a sada je došlo do obrta
Mondo pre 22 sata
Na svom telefonu ostavio јe samo јednu poslednju rečenicu: "U životnoј sam opasnosti." Ono što јe počelo kao misteriozni slučaј nestanka, tokom pet godina razotkrilo јe mafiјaške finansiјske zločine velikih razmera. Ipak, od Lambertiјa ni do danas nema ni traga ni glasa. Od јula 2026. godine, italiјansko pravosuđe iznova istražuјe Lambertiјev nestanak i sada zvanično vodi istragu zbog sumnje na ubistvo, kako izveštava CH Media. Telo nikada niјe pronađeno, prenosi… »
Vesti dana »
VIDEO Sava Manojlović pozvao građane da sutra dođu ispred Tužilaštva na Novom Beogradu: Tražićemo pokretanje krivičnog postupka protiv Šapića i njegov pritvor
Nova pre 5 satijoš 5 povezanih
Zelenski: Za dan poginulo devetoro ljudi, ranjeno više od 80; Moskva testirala borbeni laser
RTS pre 43 minutajoš 1 povezana
10.000 Severnokorejaca stiže u Rusiju? Ukrajina: Sprema se novi talas mobilizacije, Putin dodatno povećava vojsku
Kurir pre 5 satijoš 1 povezana
Vremenska prognoza za utorak, 29. septembar: Pretežno sunčano, do 25 stepeni
Beta pre 6 satijoš 4 povezane
Konferencija “Ključni trendovi 2026” na Zlatiboru: Povezivanje finansija i privrede
Radio sto plus pre 13 minutajoš 1 povezana