Povezane vesti
"Koliko te volim, to samo moje srce zna" Sofija Janićijević objavila fotku sa majkom ispred crkve - i nju je Dane (70)…
Blic pre 1 dan
Objasnila je da je Danetu davala lažnu nadu i da joj je odnos s njim bio eksperiment, što je povredilo njenu porodicu. Sofija Janićijević podelila je na svom Instagram profilu emotivnu fotografiju sa majkom i raznežila brojne pratioce. Njih dve su pozirale ispred crkve u usklađenim belim kombinacijama, dok je Sofija nežno ljubila majku u obraz. Uz dirljiv prizor, dodala je i snažnu poruku ljubavi i podrške. "Koliko te volim, to samo moje srce zna da pokaže, hvala… »
"Koliko te volim, to samo moje srce zna" Sofija Janićijević objavila fotku sa majkom ispred crkve - i nju je Dane (70)…
Kurir pre 1 dan
Njih dve su pozirale ispred crkve u usklađenim belim kombinacijama, dok je Sofija nežno ljubila majku u obraz. Uz dirljiv prizor, dodala je i snažnu poruku ljubavi i podrške. "Koliko te volim, to samo moje srce zna da pokaže, hvala ti što si najbolja mama na svetu!", napisala je ona u okviru objave. Ova emotivna posveta prikupila je pregršt lepih reakcija, a mnogi su odmah primetili i neverovatnu sličnost između njih dve. Podsetimo, nakon što je od samog početka… »
Vesti dana »
Incident na Novom Beogradu: Šapić optužen za fizički napad na odbornicu
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 136 povezanih
Meteorolog: Narednih sedam do deset dana natprosečno toplo, suvo i sunčano
RTV Novi Pazar pre 1 satjoš 38 povezanih
Amerikanci odlaze iz Iraka, Iran ima poseban razlog za slavlje: Bliski istok pred novom neizvesnošću
Mondo pre 1 satjoš 9 povezanih