Povezane vesti
Ponoš (Evropska Srbija): Članstvo u EU nije delegiranje naše sudbine nekom drugom, nego učestvovanje u odlučivanju o stvarima…
Glas Šumadije pre 24 sata
Istakao je da to nije delegiranje naše sudbine nekom drugom, nego učestvovanje u odlučivanju o stvarima koje se nas i te kako tiču. „S obzirom na to da smo deo ovog prostora i da nam je takav nivo trgovinske razmene sa zemljama Evropske unije, sve što oni odlučuju nas se i te kako tiče. Maltene mi smo ispod stola dok se za stolom donose odluke i o nama i o našoj budućnosti“. Dodao je da Vučić pokušava sve vreme da se postavi kao da vreme teče od njega, kao da je to… »
Evropska Srbija: Ulazak Srbije u Evropsku Uniju dobar za građane i ostvarenje nacionalnih interesa
RTK pre 22 sata
Istakao je da niko nije izgubio svoj identitet ulaskom u Evropsku Uniju , te da to nije „delegiranje naše sudbine nekom drugom“, nego učestvovanje u odlučivanju o stvarima koje se tiču i građana Srbije. „S obzirom na to da smo deo ovog prostora i da nam je takav nivo trgovinske razmene sa zemljama Evropske Unije, sve što oni odlučuju nas se i te kako tiče. Maltene mi smo ispod stola dok se za stolom donose odluke i o nama i o našoj budućnosti“, rekao je Ponoš,… »
Ponoš: Članstvo u Evropskoj uniji predstavlja učestvovanje u donošenju odluka, a ne gubljenje suvereniteta
Serbian News Media pre 22 sata
Govoreći o spoljnopolitičkom kursu i ekonomskoj povezanosti, Ponoš je naveo da Srbija sa zemljama Evropske unije ima visok obim trgovinske razmene, zbog čega se odluke koje se donose u Briselu neposredno odražavaju na unutrašnje prilike u zemlji. Prema njegovim rečima, trenutna pozicija države je takva da se odluke o budućnosti donose za stolom za kojim Srbija nema adekvatnu zastupljenost. Osvrćući se na unutrašnju političku situaciju, Ponoš je kritikovao aktuelnu… »
Ponoš: Članstvo u EU dobro za građane i ostvarenje nacionalnih interesa
Nova pre 24 sata
Istakao je da niko nije izgubio svoj identitet ulaskom u Evropsku uniju, te da to nije "delegiranje naše sudbine nekom drugom", nego učestvovanje u odlučivanju o stvarima koje se tiču i građana Srbije. "S obzirom na to da smo deo ovog prostora i da nam je takav nivo trgovinske razmene sa zemljama Evropske unije, sve što oni odlučuju nas se i te kako tiče. Maltene mi smo ispod stola dok se za stolom donose odluke i o nama i o našoj budućnosti", rekao je Ponoš,… »
Ponoš (Evropska Srbija): Članstvo u EU dobro za građane i ostvarenje nacionalnih interesa
Danas pre 24 sata
Istakao je da niko nije izgubio svoj identitet ulaskom u Evropsku uniju, te da to nije „delegiranje naše sudbine nekom drugom“, nego učestvovanje u odlučivanju o stvarima koje se tiču i građana Srbije. „S obzirom na to da smo deo ovog prostora i da nam je takav nivo trgovinske razmene sa zemljama Evropske unije, sve što oni odlučuju nas se i te kako tiče. Maltene mi smo ispod stola dok se za stolom donose odluke i o nama i o našoj budućnosti“, rekao je Ponoš,… »
Ponoš: Članstvo u EU dobro za građane i ostvarenje nacionalnih interesa
N1 Info pre 24 sata
Istakao je da niko nije izgubio svoj identitet ulaskom u Evropsku uniju, te da to nije "delegiranje naše sudbine nekom drugom", nego učestvovanje u odlučivanju o stvarima koje se tiču i građana Srbije. "S obzirom na to da smo deo ovog prostora i da nam je takav nivo trgovinske razmene sa zemljama Evropske unije, sve što oni odlučuju nas se i te kako tiče. Maltene mi smo ispod stola dok se za stolom donose odluke i o nama i o našoj budućnosti", rekao je Ponoš,… »
„Evropska Srbija“ o EU, Beogradu i obrazovanju: Đilas upozorava na posledice prekida evrointegracija
Danas pre 1 dan
Nećete verovati, identitet mi nisu uzeli“, poručio je Đilas na predizbornoj tribini liste „Evropska Srbija“. Đilas je govorio o brojnim problemima Beograda, ističući da je svima teško kada vide kako danas izgleda Beograd, „koliko je prljav i kako se raspada“. „Umesto da se vozimo sa dve metro linije, treća već da se gradi, nama se i Gradsko saobraćajno preduzeće potpuno raspada. Umesto da se otvaraju škole, obdaništa i domovi zdravlja, otvaraju se kladionice i… »
Vesti dana »
„Dno politike i potpuni slom institucija“:Reakcije opozicije na incident sa Šapićem
Danas pre 18 minutajoš 26 povezanih
Kijev probudile žestoke detonacije Rusi zasuli prestonicu balističkim raketama i dronovima: Gore medicinski centri i fabrike, ima mrtvih i ranjenih!
Blic pre 1 satjoš 5 povezanih
"Rusija kreće u novu mobilizaciju" Zelenski tvrdi: "Planiraju da povećaju učešće stranaca"
Blic pre 8 satijoš 6 povezanih
Danas se obeležava Svetski dan srca, fokus na prepoznavanju skrivenih simptoma
Euronews pre 1 satjoš 8 povezanih