Povezane vesti
Poljska spremna da izgradi fabriku za proizvodnju raketa za sisteme Patriot
Blic pre 2 dana
Ona je za poljsku televiziju TVN24 rekla da bi u tom slučaju proizvodnja bila organizovana na bezbednoj teritoriji Poljske, prenosi Dojče vele. Sobkovjak-Čarnecka je navela da napori Varšave da uspostavi servisni centar, a dugoročno i proizvodne kapacitete za rakete patriot, ''nisu povezani sa situacijom u Ukrajini''. "Moji sagovornici u Vašingtonu potvrdili su mi da, čak i ako takva odluka bude doneta u slučaju Ukrajine, to neće promeniti naše napore niti ugroziti… »
Evropska zemlja ponudila: Američki projektili za Ukrajinu mogu ovde da se proizvode
B92 pre 1 dan
Ona je za poljsku televiziju TVN24 rekla da bi u tom slučaju proizvodnja bila organizovana na bezbednoj teritoriji Poljske, prenosi Dojče vele. Sobkovjak-Čarnecka je navela da napori Varšave da uspostavi servisni centar, a dugoročno i proizvodne kapacitete za rakete patriot, ''nisu povezani sa situacijom u Ukrajini''. "Moji sagovornici u Vašingtonu potvrdili su mi da, čak i ako takva odluka bude doneta u slučaju Ukrajine, to neće promeniti naše napore niti ugroziti… »
Vesti dana »
Održan skup podrške odbornici Tanji Mićić: „Znamo da pravda nije ista za sve“
Nova pre 2 satajoš 1 povezana
„Imamo nepobitne dokaze i preduzećemo odgovarajuće korake“: Siti odlučno negira krivicu
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
"Zločinac sa krvavim rukama" Iran upozorio UAE na "opasne posledice" nakon posete Netanjahua toj zemlji
Blic pre 2 satajoš 2 povezane