Povezane vesti
Dramatični snimci požara u kafiću koji se proširio stambenu zgradu: "Prošli smo kroz plamen da preživimo"
Telegraf pre 9 sati
Požar u kafiću u ulici Kastamonis razbuktao se i proširio na tri sprata iznad njega, preneli su grčki mediji. "Spavala sam kada je izbio požar, suprug i ja izašli smo na balkon. Obavestila sam stanare i izašli smo kroz ulaz. Sa leve strane je bio požar, prošli smo kroz plamen", opisala je jedna stanarka zgrade koja, prema njenim rečima, ima 15 stanova. "Tragično je, uspaničila sam se, ali bila sam sa svojim mužem", zaključila je žena. Prema svedočenjima, pre nego… »
Požar izbio u kafiću u Nea Joniji u Grčkoj, teško oštećena trospratna zgrada
RTV pre 11 sati
Kafić u kojem je izbio požar potpuno je uništen, dok su stanovi na sva tri sprata pretrpeli veliku štetu, preneo je ERT. Dim se satima nakon izbijanja požara širio sa balkona i iz unutrašnjosti zgrade, a vatrogasci su ostali na licu mesta. Stanari su naveli da su pre požara čuli snažan prasak. Pojedini stanari uspeli su da izađu kroz glavni ulaz, dok su se drugi zbog gustog dima sklonili na krov, odakle su ih vatrogasci evakuisali na bezbedno. Uzrok požara još nije… »
Vesti dana »
Cvejić (Evropska Srbija) o REM-u: Sve se odvija prema očekivanju, pala prva ćuška
Beta pre 1 satjoš 41 povezana
Rusi gađali centar Kijeva, ima mrtvih i ranjenih! Zgrada Akademije nauka razneta dronom, bukti požar, krhotine na sve strane, Zelenski najavio osvetu! (video)
Kurir pre 3 satajoš 21 povezana
RIK do sada proglasio 13 izbornih lista: jedna povučena, rok za podnošenje ističe 4. oktobra
Glas Zapadne Srbije pre 4 satijoš 25 povezanih
Stiže nam naoblačenje, evo da li će biti padavina: Meteorolog otkriva kakvo nas vreme čeka u oktobru
Mondo pre 3 satajoš 35 povezanih