Povezane vesti
"Bog mi je i dao i uzeo mog sina" Pevač neutešan nakon smrti Petra (4): Marijan se oglasio se slomljen od bola
Blic pre 12 sati
Pevač i njegova supruga Nataša imaju troje dece i uglavnom su vodili povučen porodični život. Makedonski pevač Marijan Stojanoski oglasio se slomljen bolom nakon što je njegov četvorogodišnji sin preminuo. Pevač nije otkrio uzrok smrti mališana, a ceo region je ostao potresen zbog velike tragedije Marijan je na svom Fejsbuku stavio crnu profilnu fotografiju kao i potresan status: - Bog mi ga je dao i dao mi ga je uzeo, mog sina Petra - napisao je on. Marijan i… »
"Bog mi je dao i uzeo mog sina Petra": Oglasio se poznati pevač nakon gubitka deteta (4)
Nova pre 4 sati
Marijan je na svom Fejsbuku stavio crnu profilnu fotografiju kao i potresan status: - Bog mi ga je dao i dao mi ga je uzeo, mog sina Petra - napisao je on. Marijan i njegova supruga Nataša Stojanoska roditelji su troje dece - dve ćerke i sina Petra. Porodica je svoj privatni život uglavnom držala dalje od očiju javnosti, iako je Nataša povremeno na društvenim mrežama objavljivala porodične fotografije. Petar je rođen u decembru 2021. godine. Nakon njegovog rođenja,… »
Velika tragedija: Preminuo četvorogodišnji sin poznatog pevača
Nova pre 5 sati
Pevač je na Fejsbuku objavio crnu profilnu fotografiju, a pratioci mu u komentarima izjavljuju saučešće i pružaju neizmernu podršku. Kako prenosi "Kurir.mk", za sada nisu poznati detalji o uzroku smrti. Marijan i njegova supruga Nataša Stojanoska roditelji su troje dece - dve ćerke i sina Petra. Porodica je svoj privatni život uglavnom držala dalje od očiju javnosti, iako je Nataša povremeno na društvenim mrežama objavljivala porodične fotografije. Petar je rođen u… »
Umro sin (4) poznatog pevača: Tragedija potresla region, Bog mi ga dao i uzeo
Kurir pre 8 sati
Stojanoski je vest objavio na svom Fejsbuk profilu. - Bog mi ga je dao i uzeo ga, mog sina Petra - napisao je on. Kako prenosi "Kurir.mk", za sada nisu poznati detalji o uzroku smrti. Porodicu krio od javnosti Marijan i njegova supruga Nataša Stojanoska roditelji su troje dece – dve ćerke i sina Petra. Porodica je svoj privatni život uglavnom držala daleko od očiju javnosti, iako je Nataša povremeno objavljivala porodične fotografije na društvenim mrežama. Petar je… »
Oglasio se pevač nakon što mu je umro sin (4): "Bog mi ga je dao i uzeo ga"
Telegraf pre 9 sati
Pevač nije otkrio uzrok smrti mališana, a ceo region je ostao potresen zbog velike tragedije. Marijan je na svom Fejsbuku stavio crnu profilnu fotografiju kao i potresan status: - Bog mi ga je dao i dao mi ga je uzeo, mog sina Petra - napisao je on. Kako prenosi "Kurir.mk", za sada nisu poznati detalji o uzroku smrti. Marijan i njegova supruga Nataša Stojanoska roditelji su troje dece - dve ćerke i sina Petra. Porodica je svoj privatni život uglavnom držala dalje… »
Vesti dana »
Cvejić (Evropska Srbija) o REM-u: Sve se odvija prema očekivanju, pala prva ćuška
Beta pre 1 satjoš 41 povezana
Rusi gađali centar Kijeva, ima mrtvih i ranjenih! Zgrada Akademije nauka razneta dronom, bukti požar, krhotine na sve strane, Zelenski najavio osvetu! (video)
Kurir pre 3 satajoš 21 povezana
Koliko biračkih mesta ima u Srbiji: Pogledajte tačan broj i pravila RIK-a
Moj Novi Sad pre 7 satijoš 25 povezanih
Ova 2 dana doneće Srbiji naoblačenje, a evo da li se očekuju i padavine
Telegraf pre 4 satijoš 35 povezanih