Povezane vesti
Zverev doneo titulu Evropi
Sputnik pre 21 sat
Odlučujući poen doneo je Aleksandar Zverev. Čovek koji se nalazi u najboljoj formi na ATP turu pobedio je Amerikanca Lernera Tijena 7:6(7:3), 6:3 i tako Evropu doveo na nedostižnih 13:5. Stoga, dva preostala planirana singla Karlos Alkaras – Aleks de Minor i Rafael Hodar – Tejlor Fric nisu se ni igrala. Zverevu je ovo druga pobeda, pošto je još slavio u paru sa Kasperom Rudom protiv Bublika i Nakašime. A u prvom meču u Londonu doživeo je poraz od Aleksa de Minora.… »
Agasi Zverevu: Konačno više ne moram da slušam tvoje kukanje
Sport klub pre 24 sata
Legendarni Amerikanac se u šali obratio dvojici najboljih članova pobedničke ekipe: – Čestitke Saši Zverevu za neverovatnu godinu. Gledao sam kako si svoj prvi gren slem osvojio na Rolan Garosu i znam koliko je to bilo važno za tebe. Ali bilo je važno i za mene. A onda je šampion osam najvećih turnira objasnio i zašto: – Konačno sam ponovo mogao da se posvetim slušanju tvojih intervjua a da ne čujem kako kukaš „zašto uvek ja gubim, treći sam na svetu, ništa ne… »
Vesti dana »
VIDEO Sava Manojlović pozvao građane da sutra dođu ispred Tužilaštva na Novom Beogradu: Tražićemo pokretanje krivičnog postupka protiv Šapića i njegov pritvor
Nova pre 6 satijoš 6 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA - Zelenski: Za dan poginulo devetoro ljudi; Moskva testirala borbeni laser
RTV pre 1 satjoš 1 povezana
Tramp o pregovorima sa Teheranom: Nisam im ništa ponudio; Irak obnavlja letove ka Iranu
RTS pre 33 minutajoš 1 povezana
"Rusija kreće u novu mobilizaciju" Zelenski tvrdi: "Planiraju da povećaju učešće stranaca"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana