Povezane vesti
"Na njivi sam pričala kako će izgledati moj stan jednog dana" Aleksandra o surovom početku karijere: Posle ispadanja iz ZG…
Kurir pre 1 dan
Pevačica se osvrnula na muzičko takmičenje i priznala da je taj period bio jako naporan i težak. - Ja sam tri puta ispadala pred samo finale, tek četvrti put sam uspela. U jednom trenutku sam bila i razočarana i odustala sam... Drago mi je što nisam prošla tada jer nisam bila dovoljno zrela. Nije samo dovoljno pevanje, već vladanje scenom i postoji tu još mnogo faktora. Kroz to takmičenje sam sazrela i izgraila svoj identitet - govorila je Aleksandra za Adria TV i… »
"Imala sam strah" Pevačica otkrila kroz kakav je pakao prošla posle takmičenja u "Zvezdama Granda": "Imala sam osećaj da ću da…
Blic pre 24 sata
Zbog stresa i pritiska tokom takmičenja suočila se sa anksioznošću i fizičkim simptomima, ali je aktivno radila na sebi da to prevaziđe. Pevačica Aleksandra Mladenović prisetila se teških početaka karijere, perioda u "Zvezdama Granda" i momenta kada je mami pokazala prvu nekretninu kupljenu od sopstvene uštede. Pevačica Aleksandra Mladenović otvoreno je govorila o svojim prvim koracima na estradi i trnovitom putu koji je morala da pređe. Iako je danas uspešna,… »
Vesti dana »
SRCE: Šapićev napad na odbornicu apsolutno dno u istoriji beogradske politike
Radio sto plus pre 31 minutajoš 42 povezane
Sunčani dani pred nama: Temperature do 26 stepeni, meteoropate bez većih tegoba
Glas Zaječara pre 1 satjoš 31 povezana
Kijev probudile žestoke detonacije Rusi zasuli prestonicu balističkim raketama i dronovima: Gore medicinski centri i fabrike, ima mrtvih i ranjenih!
Blic pre 1 satjoš 6 povezanih
Skoro polovina smrtnih slučajeva u Srbiji povezana je sa bolestima srca, stručnjaci upozoravaju na „tihe“ simptome. Ovo su faktori rizika.
Dnevnik pre 1 satjoš 9 povezanih
"Rusija kreće u novu mobilizaciju" Zelenski tvrdi: "Planiraju da povećaju učešće stranaca"
Blic pre 9 satijoš 6 povezanih