Povezane vesti
Nikola Grbić: "Ćutao sam dok nismo uzeli zlato, odlučio sam sad da progovorim"
Mondo pre 20 sati
Ceo turnir su Poljaci dominirali, čak i uz povređenog Leona, tako da u finalu Francuska nije mogla da im parira. Poljska je slavila 3:1 i tako joj je novu medalju doneo naš trener Nikola Grbić. Njemu je to deseta uzastopna medalja od kada je postao selektor Poljske pre četiri godine i jasno je da je ovo trenutno zlatno doba, međutim postoje stvari koje su ga i te kako iritirale tokom Evropskog prvenstva o kojima je želeo da progovori. Sve dok Poljska nije osvojila… »
Nikola Grbić ne zna za neuspeh, ovo niko nije uspeo da uradi: "Ako budem morao, platiću..."
Telegraf pre 13 sati
Deset turnira i deset medalja, a nedavno je na Evropskom prvenstvu odbranjeno zlato. Nestvarno! Nikola Grbić je u razgovoru za poljske medije otkrio da je lopta kojom je Tomaš Fornal završio finalni duel protiv Francuske i osvojio poslednji poen, završila direktno u njegovim rukama, zbog čega ju je spakovao. - Nikada ranije nisam uradio ovako nešto, ali ta lopta nakon Tomekovog pobedničkog napada završila je pravo u mojim rukama i pomislio sam da bi to bila divna… »
Nikola Grbić: "Evo vama zlato, ja odoh svojoj kući da budem taksista"
Mondo pre 14 sati
Za samo četiri godine kako je selektor Poljske osvojio je deset medalja, odnosno sa svakog turnira na koji je vodio Poljake, vraćao se najmanje sa bronzom oko vrata. Zbog toga je izuzetno poštovan u Poljskoj, gde je dobio i jako lep ugovor sve do Olimpijskih igara u Los Anđelesu, a deluje da je i sam zadovoljan načinom na koji se čitav Odbojkaški savez Poljske ophodi prema njemu. To je potvrdio i po sletanju u Poljsku gde se posebno zahvalio navijačima koji su sve… »
Grbić ćutao dok nije osvojio zlato, a onda odlučio da progovori: Odlučio da im sve saspe u lice
Nova pre 18 sati
Poljaci su osvojili zlato na Evropskom prvenstvu pošto su u finalu savladali Francusku sa 3:1, a do titule su stigli uprkos tome što su tokom turnira imali problema sa povredom Vilfreda Leona. Za Grbića je ovo već deseta uzastopna medalja otkako je pre četiri godine preuzeo Poljsku, ali ni novi veliki uspeh nije mogao da sakrije njegovo nezadovoljstvo organizacijom prvenstva. Srpski stručnjak tokom turnira nije želeo javno da govori o problemima, već je pokušavao… »
A sad na svetsku krunu: Nikola Grbić vodio odbojkaše Poljske do novog evropskog zlata, a dogodine će pokušati da osvoji trofej…
Večernje novosti pre 23 sata
FOTO: Ivan S Ivanov/IPA Sport / IPA / Profimedia Euforija se juče ujutro, desetak sati posle pobede nad Franuskom (3:1) u finalu, kod nekadašnjeg kapitena i selektora Srbije, bar u telefonskom razgovoru za „Novosti“ nije osećala. Da li zbog emotivnog pražnjenja posle podviga, tek Nikola je delovao mirno, staloženo... - Očekivanja u Poljskoj su sada postala takva da maltene idemo da osvajamo zlato na bilo kom turniru, tako da je pritisak, i stres na visokom nivou i… »
Vesti dana »
Aleksandar Šapić se fizički sukobio sa odbornicom Pokreta Kreni-Promeni
RTS pre 9 minutajoš 5 povezanih
Zelenski: Za dan poginulo devetoro ljudi, ranjeno više od 80; Moskva testirala borbeni laser
RTS pre 44 minutajoš 1 povezana
10.000 Severnokorejaca stiže u Rusiju? Ukrajina: Sprema se novi talas mobilizacije, Putin dodatno povećava vojsku
Kurir pre 5 satijoš 1 povezana
Konferencija “Ključni trendovi 2026” na Zlatiboru: Povezivanje finansija i privrede
Radio sto plus pre 14 minutajoš 1 povezana