Povezane vesti
"Izmanipulisala sam psihijatra i dobila šifru": Neverovatna priča naše pevačice o ozbiljnoj dijagnozi
Nova pre 1 dan
U emisiji " Ispovest" autora i voditelja Nemanje Vasiljevića, koja se emitovala početkom prošle godine, ova mlada reperka iskreno je govorila o svom životu pre popularnosti, svemu onome što ju je navela da počne da piše najkontroverznije tekstove na Balkanu, osudi naroda i drugim stvarima. "Od detinjstva sam se izdvajala od druge dece, po stilu i tome što sam uvek morala da komentarišem nešto i iznosim svoje mišljenje. Bilo je i problema sa profesorima, nepravde,… »
"Izmanipulisala sam psihijatra i dobila šifru": Naša pevačica (33) otkrila kako je dobila ozbiljnu dijagnozu i šokirala
Blic pre 1 dan
Iako za sebe ističe da je prilično skromna i da se u medijima pojavljuje uglavnom kada objavljuje nove muzičke projekte, Mimi je u intervjuu iskreno govorila o odrastanju, osudi okoline i izazovima sa kojima se susretala pre nego što je stekla popularnost. Govoreći o školskim danima, Mimi Mercedez se prisetila kako se od najranijeg detinjstva razlikovala od svojih vršnjaka. "Od detinjstva sam se izdvajala od druge dece, po stilu i tome što sam uvek morala da… »
Vesti dana »
Hitno upozorenje EPS-a za građane: Šalju se lažni računi za struju na sumnjive mejlove
Nova pre 3 satajoš 23 povezane
Incident na Novom Beogradu: Šapić optužen za fizički napad na odbornicu
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 184 povezane
„Vlada nam je rekla da budemo malo tiši tokom izbornog procesa“: Priprema za razvoj rudnika na Rogozni, planirano vađenje skoro pet tona zlata godišnje
Nova pre 6 satijoš 8 povezanih
Viz er pozdravio odluku vlasti u Srbiji: Odlaganje mera sačuvalo beogradsku bazu i tokom zime
Insajder pre 5 satijoš 26 povezanih