Povezane vesti
Žika Jakšić doneo odluku koje je šokirala sve - usred emisije saopštio: "Teško mi je..."
Telegraf pre 1 dan
Žika Jakšić odlučio je da napravi presedan i promeni uobičajeni tok takmičenja. Ponedeljkom se inače objavljuje koji kandidati nastavljaju borbu putem onlajn glasanja na Fejsbuk stranici emisije. Međutim, ovog puta je bilo drugačije. Kada je došao trenutak da žiri saopšti ko će nastaviti takmičenje, Žika Jakšić ih je zaustavio i saopštio odluku koju niko nije očekivao. Jakšić je objasnio da mu je, kao i članovima žirija, bilo veoma teško da odluči za koga bi… »
"Teško mi je da se rastanem" Žika Jakšić u emisiji saopštio vesti: Žiri, takmičari i publika se šokirali
Kurir pre 1 dan
Ovaj televizijski format omiljen je mnogima, a u poslednjoj emisiji Žika kao voditelj programa, je iznenadio žiri, takmičare ali i publiku svojom odlukom. Inače se ponedeljkom tradicionalno objavljuje ko se od kandidata iz "Nikad nije kasno" našao na onlajn glasanju na Fejsbuk stranici emisije i bori za dalji opstanak u takmičenju. Međutim, ovoga puta takmičare je sačekao potpuno neočekivani obrt. U trenutku kada je žiri trebalo da saopšti ko nastavlja takmičenje,… »
Žika Jakšić usred emisije doneo odluku koja je šokirala sve: "Teško mi je da se rastanemo"
Blic pre 1 dan
Jedan kandidat je čak pao na kolena od sreće, dok su ostali slavili na sceni jer niko nije ispao iz takmičenja. U emisiji "Nikad nije kasno" dogodio se nesvakidašnji trenutak koji je oduševio i takmičare i publiku u studiju. Žika Jakšić je doneo odluku koja je promenila pravila. Inače se ponedeljkom tradicionalno objavljuje ko se od kandidata iz " Nikad nije kasno" našao na onlajn glasanju na Fejsbuk stranici emisije i bori za dalji opstanak u takmičenju. Međutim,… »
Vesti dana »
Kreni-Promeni: Tatjani Mićić utvrđen prelom nosa i dela vilice; Šapić negira napad, dostupan sam nadležnima da se utvrdi istina
RTV pre 45 minutajoš 177 povezanih
Priprema za razvoj rudnika na Rogozni, planirano vađenje skoro pet tona zlata godišnje
Serbian News Media pre 4 satijoš 8 povezanih
Agencija: Najjeftinije grejanje stana na drva i prirodni gas, najskuplje električnom energijom
Radio sto plus pre 4 satijoš 12 povezanih
EPS se hitno oglasio: Upozoravaju na lažne račune za struju; Evo o čemu je reč FOTO
B92 pre 2 satajoš 22 povezane