Povezane vesti
Šon Bin: Posebno je zadovoljstvo što dobijam priznanje u tako lepoj zemlji kao što je Srbija
Euronews pre 1 dan
Međunarodnom filmskom festivalu u Gornjem Milanovcu. Nagradu je uručio Dragan Arsić, direktor Kulturnog centra "Mija Aleksić" , za životno delo u oblasti filmske umetnosti kao najviše priznanje Međunarodnog filmskog festivala u Gornjem Milanovcu. "Veoma sam počastvovan što primam ovo priznanje i zahvalan sam na divnom predstavljanju mog rada. Mislim da nikada u životu nisam doživeo nešto slično. Posebno mi znači što su večeras sa mnom moji prijatelji i ova divna… »
Holivudska legenda u Milanovcu: Otkriva šta ga je podsetilo na rodni kraj i po kojim ulogama želi da ga pamte
Telegraf pre 1 dan
Čuveni britanski glumac Šon Bin, koji je svetsku slavu stekao glumeći u seriji "Igra prestola" i trilogiji "Gospodar prstenova" dobio je nagradu za životno delo "Veliki hrast". Ovu novoustanovljenu nagradu dodeljuje Međunarodni filmski festival u Gornjem Milanovcu, a Bin je njen prvi laureat. U noći svečane dodele nagrade slavni glumac dao je izjavu za Telegraf.rs. Otkrio nam je da se oseća kao kod kuće, te da ga vreme ovde provedeno vraća u rodni Jorkšir i neko… »
Šon Bin prvi dobitnik nagrade "Veliki hrast" u Gornjem Milanovcu: "Posebno je zadovoljstvo što dobijam priznanje u tako lepoj…
Nova pre 18 sati
Bin je na Međunarodnom filmskom festivalu u Gornjem Milanovcu, održanom u Kulturnom centru "Mija Aleksić", dobio nagradu za životno delo "Veliki hrast", a on je ujedno i prvi laureat ove nagrade. Naime, on trenutno u Srbiji snima drugu sezonu serije "Robin Hud", a nagradu za životno delo i doprinos evropskoj i svetskoj kinematografiji primio je 26. septembra. "Veoma sam počastvovan što primam ovo priznanje i zahvalan sam na divnom predstavljanju mog rada. Mislim da… »
Glumac Šon Bin prvi dobitnik nagrade "Veliki hrast" festivala u Gornjem Milanovcu
B92 pre 1 dan
Poznat po seriji "Igra prestola" i filmu "Gospodar prstenova: Družina prstena", Bin trenutno u Srbiji snima drugu sezonu serije "Robin Hud", a nagradu za životno delo i doprinos evropskoj i svetskoj kinematografiji primiće 26. septembra (21:00) u Kulturnom centru "Mija Aleksić" u Gornjem Milanovcu, najavljeno je u saopštenju. Organizatori su istakli da je nagrada "Veliki hrast" ustanovljena je kao najviše priznanje Međunarodnog filmskog festivala u Gornjem… »
Britanskom glumcu Šonu Binu u Gornjem Milanovcu uručena nagrada za životno delo
Danas pre 1 dan
Međunarodnom filmskom festivalu u Gornjem Milanovcu, u Velikoj sali kulturnog centra „Mija Aleksić“, britanskom glumcu Šonu Binu koji je poznat po ulogama u „Igri prestola“, trilogiji „Gospodar prstenova“ i seriji „Robin Hud“, čija se druga sezona trenutno snima u Srbiji. „Veliki hrast („The Grand Oak“) je nagrada za životno delo u oblasti filmske umetnosti, a ustanovljena je kao najviše priznanje ovog milanovačkog festivala, saopštili su organizatori. Selektor… »
Vesti dana »
'Nisam udario odbornicu, ni bilo koju ženu', tvrdi gradonačelnik Beograda
BBC News pre 9 minutajoš 136 povezanih
Dobro upamtite ovaj datum: Bez kiše i jesenjeg zahlađenja bar do ovog dela oktobra
Telegraf pre 44 minutajoš 38 povezanih
Učenik ubio nastavnicu u školi! Horor u Slovačkoj: Napao školske drugove, drugi nastavnik u kritičnom stanju
Blic pre 1 satjoš 13 povezanih
Amerikanci odlaze iz Iraka, Iran ima poseban razlog za slavlje: Bliski istok pred novom neizvesnošću
Mondo pre 1 satjoš 9 povezanih