Povezane vesti
Izraelski ministar preti zatvoreniku: Želim da te ubijem
Večernje novosti pre 12 sati
Foto: Printskrin - Želim da te ubijem. Želim da te pogubim - rekao je Ben-Gvir Salamehu. Prema rečima ministra, snimak je napravljen tokom njegove posete zatvoru pre oko dve nedelje. Ben-Gvir je takođe rekao Salamehu da ga posle smrti čeka pakao. - Ali, evo ja sam zadužen za pakao - dodao je ministar. סגירת מעגל ענקית עבורי! כנער עמדתי ברחובות והפגנתי אחרי פיגועי התופת הנוראיים בקו 18 בירושלים. עשרות חפים מפשע נרצחו, ומשפחות שלמות נחרבו. לפני כשבועיים הגעתי לכלא… »
Izraelski ministar zatvorenom Hamasovcu: "Želim da te ubijem, želim da te pogube" (video)
Kurir pre 8 sati
Želim da te pogube." Ben-Gvir je rekao da je snimak nastao tokom njegove posete zatvoru pre oko dve nedelje. Salamehu, koji je organizovao smrtonosne samoubilačke bombaške napade na autobuse linije 18 u Jerusalimu 1996. godine, poručio je da će u zagrobnom životu otići u pakao. - Ali ovde sam ja odgovoran za pakao - dodao je ministar. Salameh služi više doživotnih kazni zbog organizovanja tri samoubilačka bombaška napada 1996. godine. U dva napada na autobuse… »
"Želim te ubiti" Izraelski ministar objavio jeziv snimak kako preti palestinskom zatvoreniku
Blic pre 18 sati
Ben-Gvir je izjavio da mu je cilj da, kao ministar odbrane, teroriste poput Salameha pošalje u smrt Izraelski ministar nacionalne bezbednosti Itamar Ben-Gvir objavio je još jedan snimak na kojem se sramotno ponaša prema palestinskom zatvoreniku i otvoreno mu poručuje da će ga ubiti. Objavljeni snimak prikazuje palestinskog zatvorenika Hasana Salameha, za kojeg Ben-Gvir navodi da je jedan od glavnih ljudi Hamasa. - Za mene je ovo ogroman povratak na početak i… »
Ben Gvir objavio snimak kako preti ubistvom Palestincu
Politika pre 1 dan
TEL AVIV – Izraelski ministar nacionalne bezbednosti Itamar Ben Gvir objavio je snimak na kojem govori Hasanu Salamehu, pripadniku palestinske militantne grupe Hamas, osuđenom zbog organizovanja dva bombaška napada na autobuse u Jerusalimu 1996. godine, da želi da ga pogubi. U napadima je poginulo 45 ljudi, a Ben Gvir na snimku kaže Salamehu da želi da ga ubije, odnosno da ga pogubi, prenosi Tajms of Izrael. Ben Gvir je u više navrata objavljivao snimke na kojima… »
Vesti dana »
VIDEO Sava Manojlović pozvao građane da sutra dođu ispred Tužilaštva na Novom Beogradu: Tražićemo pokretanje krivičnog postupka protiv Šapića i njegov pritvor
Nova pre 3 satajoš 4 povezane
"Rusija kreće u novu mobilizaciju" Zelenski tvrdi: "Planiraju da povećaju učešće stranaca"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Pobedili, pa zapeli! Švedska levica osvojila većinu, ali Anderson ne može da formira vladu, sada je Ulf na potezu! Mogući novi izbori?
Kurir pre 4 satijoš 1 povezana
Konferencija “Ključni trendovi 2026” na Zlatiboru: Povezivanje finansija i privrede
Radio sto plus pre 5 minutajoš 1 povezana
Ronaldo ovo nije doživeo duže od 18 godina! Čekalo se 6.678 dana da se ovo dogodi...
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana