Povezane vesti
Rod Stewart najavljuje oproštajni koncert u pulskoj Areni
Balkan Rock pre 18 sati
Copyright © Nemanja Đorđević Legendarni Sir Rod Stewart, jedan od najprodavanijih muzičara u istoriji, najavio je svoju oproštajnu turneju pod nazivom The Final Encore. Ova turneja će obuhvatiti i koncert u Areni Pula koji je zakazan za 22. lipnja 2027. godine. Ulaznice za ovaj događaj biće dostupne od petka, 2. listopada u 12 sati putem sistema Eventim.hr.… »
Emotivni oproštaj rok legende: Rod Stjuart (81) najavio poslednju turneju: "Došlo je vreme da se oprostim od života na putu"
Blic pre 19 sati
Turneja 'The Final Encore' obuhvatiće gradove širom Velike Britanije i Evrope, a završava se u Hanoveru. Rod Stjuart najavio je da će njegova turneja 2027. godine biti poslednja, čime će privesti kraju više od šest decenija dugu karijeru na putu. Osamdesetjednogodišnji muzičar najavio je turneju “Rod Stewart: The Final Encore”, koja počinje u aprilu 2027. godine i obuhvatiće Veliku Britaniju i Evropu. Koncerti su planirani u Belfastu, Glazgovu, Birmingemu,… »
Rod Stjuart se oprašta od turneja posle više od 60 godina: Najbliže Srbiji dolazi u Pulu
Danas pre 21 sat
Osamdesetjednogodišnji britanski muzičar oprostiće se od života na putu turnejom „Rod Stewart: The Final Encore“, koja počinje u aprilu 2027. godine, a publici iz Srbije najbliže će nastupiti 22. juna u Pulskoj areni u Hrvatskoj. Rod Stjuart je na turnejama još od početka šezdesetih godina, a iako ne isključuje mogućnost pojedinačnih koncerata u budućnosti, kaže da će „The Final Encore“ definitivno označiti kraj njegovih velikih turneja. „Došlo je vreme da se… »
"Došlo je vreme da kažem zbogom": Rod Stjuart rastužio fanove
B92 pre 22 sata
Ovaj 81-godišnji pevač krenuće na poslednju turneju u aprilu naredne godine, a oproštajni nastupi počeće u dablinskoj dvorani "3Arena". "Dragi moji prijatelji, došlo je vreme da se oprostim od života na turneji. Posle više od šest decenija, 'The Final Encore' definitivno će biti moja poslednja turneja. Pevao sam muziku koju volim još od svoje 19. godine i imao privilegiju da je donosim publici širom sveta. To mi je pružilo život kakav nikada nisam mogao ni da… »
Rod Stjuart se povlači sa scene: Slavni muzičar najavio oproštajnu turneju posle više od 60 godina karijere
Kurir pre 22 sata
Od publike će se oprostiti velikom, poslednjom turnejom. 81-godišnji muzičar krenuće sledećeg aprila na svoje poslednje putovanje po svetu, a oproštajnu turneju započeće koncertom u dablinskoj dvorani 3Arena. U galeriji pogledajte fotografije Roda Stjuarta: "Dragi moji prijatelji, došlo je vreme da se oprostim od života na turneji. Posle više od šest decenija, ‘The Final Encore’ će zaista biti moj poslednji nastup. Muziku koju volim pevam još od svoje 19. godine i… »
Vesti dana »
SRCE: Šapićev napad na odbornicu apsolutno dno u istoriji beogradske politike
Beta pre 22 minutajoš 35 povezanih
Kijev probudile žestoke detonacije Rusi zasuli prestonicu balističkim raketama i dronovima: Gore medicinski centri i fabrike, ima mrtvih i ranjenih!
Blic pre 1 satjoš 6 povezanih
Svetski dan srca: Skoro polovina smrtnih ishoda u Srbiji povezana je sa bolestima krvotoka
N1 Info pre 37 minutajoš 9 povezanih