Povezane vesti
Srećan rođendan, deda Vukosave! Najstariji Srbin danas duvao svećice, njegov život je filmska priča
Telegraf pre 1 dan
Dobrog je zdravlja i očuvanog uma, mada se otežano kreće. Kako kaže, celog života je vredno radio, prvo u Železnici dok se nije penzionisao 1977, ali čak i po odlasku u penziju, njegov radni vek se nije završio, pa je nastavio da radi na građevini. Skladno tome, smatra da je upravo rad tajna za dugovečnost. "Onaj ko je lenčario, njega nema davno, a ko je radio i ko se trudio da radi, on je bogami poživeo duže. Ja nisam stajao nikako", rekao je Vukosav. Najstariji… »
Dobrog je zdravlja i očuvanog uma: Najstariji Srbin, Zaječarac deka Vukosav proslavio 106. rođendan, čak 5 puta se ženio
Dnevnik pre 1 dan
Dobrog je zdravlja i očuvanog uma, mada se otežano kreće. Kako kaže, celog života je vredno radio, prvo u Železnici dok se nije penzionisao 1977, ali čak i po odlasku u penziju, njegov radni vek se nije završio, pa je nastavio da radi na građevini. Skladno tome, smatra da je upravo rad tajna za dugovečnost. "Onaj ko je lenčario, njega nema davno, a ko je radio i ko se trudio da radi, on je bogami poživeo duže. Ja nisam stajao nikako", rekao je Vukosav. Najstariji… »
Najstariji Srbin proslavio 106. rođendan, poslednji put se ženio u 86. godini: Deka Vukosav iza sebe ima filmsku priču
Mondo pre 1 dan
Deka Vukosav, najstariji Srbin, proslavio 106. rođendan. "Ja nisam stajao nikako!": Ženio se 5 puta, poslednji put u 86. godini…
Blic pre 1 dan
Redovno obeležava državne praznike i izlazi na izbore, ističući da su rad, vedar duh i odgovornost ključ za dug i ispunjen život. Vukosav Đorđević iz Zaječara, zvanično najstariji građanin Srbije, proslavio je danas 106. rođendan. Dobrog je zdravlja i očuvanog uma, mada se otežano kreće. Kako kaže, celog života je vredno radio, prvo u Železnici dok se nije penzionisao 1977, ali čak i po odlasku u penziju, njegov radni vek se nije završio, pa je nastavio da radi na… »
Vesti dana »
„Imamo nepobitne dokaze i preduzećemo odgovarajuće korake“: Siti odlučno negira krivicu
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
Održan skup podrške odbornici Tanji Mićić: „Znamo da pravda nije ista za sve“
Nova pre 2 satajoš 1 povezana