Povezane vesti

"Dođe džipom, a nikad mi nije doneo ni kutiju cigara": Stric ogorčen na našeg pevača, svašta mu poručio

"Dođe džipom, a nikad mi nije doneo ni kutiju cigara": Stric ogorčen na našeg pevača, svašta mu poručio

Mondo pre 1 dan
O njegovom privatnom životu zna se veoma malo, osim da je rođen u selu Šipovo, a sada je za medije progovorio njegov stric koji ne krije da je razočaran njegovim postupcima. "Nikad nije, ljudi moji, doneo mi kutiju cigara, tada sam pušio, mi smo familija, to je žalostno pričati o svome. Da je barem doneo kutiju cigara ja bi rekao 'dobar je' i šta ti ja znam, to sam dete tako voleo, ali to se tako, da izvineš odprdilo, on nigde ovde ne ulazi u naše kuće". On je… »
"Dođe džipom, a neće ovde da prođe, to je žalosno" Stric Nedeljka Bajića Baje izneo skandalozne stvari: Ne donese mi ni kutiju…

"Dođe džipom, a neće ovde da prođe, to je žalosno" Stric Nedeljka Bajića Baje izneo skandalozne stvari: Ne donese mi ni kutiju…

Kurir pre 1 dan
O njegovom privatnom životu zna se veoma malo, osim da je rođen u selu Šipovo. Pevačev stric ne krije razočaranje postupcima svog sinovca. Jednom prilikom govorio je za medije o njemu. - Nikad nije ljudi moji doneo mi kutiju cigara, tada sam pušio, mi smo familija, to je žalostno pričati o svome. Da je barem doneo kutiju cigara ja bi rekao dobar je i šta ti ja znam, to sam dete tako voleo, ali to se tako, da izvineš odprdilo, on nigde ovde ne ulazi u naše kuće. On… »
"Dođe mercedesom, a neće ovde da prođe, to je žalosno" Stric Nedeljka Bajića Baje izneo skandalozne stvari: "Nikad mi nije…

"Dođe mercedesom, a neće ovde da prođe, to je žalosno" Stric Nedeljka Bajića Baje izneo skandalozne stvari: "Nikad mi nije…

Blic pre 1 dan
Pevač retko govori o privatnom životu, ističući želju da mu deca budu zdrava i stabilna, te navodi da živi između Beograda, Beča i Šipova. Folk pevač Nedeljko Bajić Baja veoma se retko pojavljuje na javnim dešavanjima, iako važi za jednog od najtraženijih izvođača koji često nastupa u inostranstvu. O njegovom privatnom životu zna se veoma malo, osim da je rođen u selu Šipovo. Kada je ekipa emisije "Metar moga sela" posetila pevačev rodni kraj, njegov stric je izneo… »

Vesti dana »