Povezane vesti

Junak Mundijala ne uživa u slavi: "Vratio bih život koji sam imao pre" VIDEO

Junak Mundijala ne uživa u slavi: "Vratio bih život koji sam imao pre" VIDEO

B92 pre 11 sati
Iskusni golman Zelenortskih Ostrva priznao je da mu je popularnost potpuno promenila svakodnevni život i da bi, kada bi mogao da bira, radije vratio anonimnost koju je imao pre Mundijala. "Više nemam privatnost, ili je barem imam mnogo manje nego ranije. Sada kada izađem, odem u restoran, uvek neko želi fotografiju sa mnom ili autogram. Ili, još gore, neko me snima. Izgubio sam svoj mir i spokoj. To se najviše promenilo u mom životu i mislim da tu ništa ne mogu da… »
"Kada bih mogao da biram, izabrao bih stari život!" Vozinja nikad iskreniji nakon što ja zadobio globalnu slavu tokom Svetskog…

"Kada bih mogao da biram, izabrao bih stari život!" Vozinja nikad iskreniji nakon što ja zadobio globalnu slavu tokom Svetskog…

Večernje novosti pre 4 sati
FOTO: Tanjug/AP/Mike Stewart Nakon što su ga sjajni nastupi na Svetskom prvenstvu "lansirali" u orbitu, golman reprezentacije Zelenortskih Ostrva, Vozinja, priznao je da se teško nosi sa slavom. Preko noći je postao velika svetska zvezda, a broj pratilaca na njegovom Instagram profilu skočio je sa 56.000 na čak 28 miliona ljudi. - Izgubio sam mir i tišinu. Više nemam nikakvu privatnost - rekao je Vozinja britanskom Obzerveru, a prenosi Rojters. - Odem u restoran i… »
Svet ga gleda, a Vozinja pati u tišini! Bolna ispovest senzacija Mundijala: "Želim svoj život nazad"!

Svet ga gleda, a Vozinja pati u tišini! Bolna ispovest senzacija Mundijala: "Želim svoj život nazad"!

Kurir pre 6 sati
Vozinja je pažnju svetske javnosti privukao na istorijskom debiju Zelenortskih Ostrva na Mundijalu, kada je protiv kasnijeg šampiona Španije sačuvao mrežu u remiju 0:0, uz čak sedam odbrana. Broj njegovih pratilaca na Instagramu tada je eksplodirao sa 56.000 na 14 miliona, dok danas ima više od 28 miliona. U međuvremenu je dobio i nominaciju za „Zlatnu loptu“ za najboljeg golmana 2026. godine. Ipak, 40-godišnji čuvar mreže kaže da mu slava nije donela samo lepe… »
Vozinja: Izgubio sam mir, radije bih onaj stari život

Vozinja: Izgubio sam mir, radije bih onaj stari život

Sport klub pre 7 sati
Preko noći je postao globalna zvezda, a broj pratilaca na njegovom Instagram profilu skočio je sa 56.000 na čak 28 miliona ljudi! „Izgubio sam mir i tišinu. Više nemam nikakvu privatnost“, rekao je Vozinja britanskom Obzerveru, a prenosi Rojters. „Odem u restoran i uvek se nađe neko ko želi da se slika sa mnom, ili da mi traži autogram. Ili još gore, neko me snima… Mislim da ne mogu ništa da uradim povodom toga“, dodao je golman, koji je u julu prešao iz… »
Bio najveća zvezda Mundijala, sad otvorio dušu: "Kad bi mi ponudili život koji sam imao pre..."

Bio najveća zvezda Mundijala, sad otvorio dušu: "Kad bi mi ponudili život koji sam imao pre..."

Telegraf pre 11 sati
Dobio je slavu, pažnju javnosti i priznanje kakvo je čekao skoro dve decenije, ali sa tim je stiglo i nešto čemu se nije nadao, potpuno je izgubio privatnost. Žozimar Žoze Evora Dijaš, poznatiji kao Vozinja, sa 40 godina postao je jedan od junaka istorijskog nastupa Zelenortskih Ostrva na Svetskom prvenstvu. Iskusni golman posebno je oduševio u utakmici protiv Španije, a njegove odbrane ubrzo su obišle društvene mreže. Međutim, popularnost mu nije prijala onoliko… »

Vesti dana »